search-button
cross-out

Καταθέτουν οι γυναίκες που μήνυσαν γυναικολόγο στη Ρόδο για ασέλγεια

Ξεκινούν τις επόμενες ημέρες οι καταθέσεις ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου, των γυναικών που έχουν κινηθεί δικαστικά κατά του γιατρού – γυναικολόγου που υπηρετεί στο νησί μας και τον οποίο έχουν καταγγέλει για ασελγείς πράξεις σε βάρος τους κατά τη διάρκεια εξέτασής τους.
Καταθέτουν οι γυναίκες που μήνυσαν  γυναικολόγο  στη Ρόδο για ασέλγεια

Όπως είναι γνωστό, σε βάρος του γυναικολόγου έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος και πλέον η δικογραφία βρίσκεται στα χέρια της ανακρίτριας Ρόδου, η οποία και θα κληθεί να συγκεντρώσει όλο το απαραίτητο υλικό για την ολοκλήρωσή της.

Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες της «Ροδιακής»,  μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα έχουν κληθεί να δώσουν κατάθεση οι πρώτες μηνύτριες του γιατρού. Οι γυναίκες έχουν κληθεί για να εξηγήσουν αναλυτικά τα όσα καταγγέλλουν, ενώ η διαδικασία θα ακολουθηθεί η ίδια για όλες. Μετά την ολοκλήρωσή της προβλέπεται να κληθεί και ο κατηγορούμενος γιατρός για να δώσει τις δικές του εξηγήσεις για τα αδικήματα που τον βαραίνουν και τα οποία είναι βιασμός κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ’ εξακολούθηση.

Πάντως εξ αρχής ο γιατρός αρνείται καθετί από τα όσα έχουν καταγγελθεί σε βάρος του, δηλώνει αθώος, ενώ είχε επιφυλαχθεί να κινηθεί και νομικά κατά των μηνυτριών του. Έτσι στις 29 Ιανουαρίου 2021, υπέβαλε μήνυση στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου σε βάρος της 55χρονης, που πρώτη τον Αύγουστο του 2020 στράφηκε εναντίον του καταγγέλλοντάς τον στις διωκτικές αρχές της περιοχής μας, ανοίγοντας με τον τρόπο αυτό «τον ασκό του Αιόλου»!

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ροδιακής», η μήνυση που κατέθεσε ο γιατρός αφορά το αδίκημα της ψευδούς καταμήνυσης και ζητείται για αυτό η ποινική δίωξη της 55χρονης μηνύτριάς του.
Ο γυναικολόγος εκτός από τη μήνυση, κατέθεσε μία ημέρα νωρίτερα (στις 28 Ιανουαρίου 2021) και αγωγή στο Μονομελές Πρωτοδικείο Ρόδου (τακτική διαδικασία), κατά της 55χρονης, ζητώντας να του καταβάλει το χρηματικό ποσό των 120.000 ευρώ ως αποζημίωση για την ηθική βλάβη που υπέστη εξαιτίας της μήνυσης που του υπέβαλε.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες της «Ροδιακής», ο γιατρός αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά και κατά άλλων γυναικών που τον έχουν καταγγέλει.
Συνήγοροι υπεράσπισης του γιατρού είναι οι κ.κ. Μανώλης Κουτσούκος και Κώστας Αβδελλής, ενώ τις καταγγέλλουσες εκπροσωπούν οι δικηγόροι κ.κ. Εύη Αρνιθενού, Μύριαμ Τομαρά και Στέλιος Αλεξανδρής.

Πηγή: rodiaki.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr