search-button
cross-out

Κατερίνη: Σκότωσε την αδερφή της με λουρί και την κοιτούσε – Μαρτυρίες και νέα στοιχεία για το έγκλημα

Ανάστατη η Κατερίνη από το έγκλημα με θύμα 73χρονη γυναίκα. Τι είχε πει η κατηγορούμενη αδερφή της, πριν από λίγες μέρες. Τι λέει στο newsit.gr, ο άνθρωπος που μπήκε πρώτος στο σπίτι μετά τη δολοφονία…
Κατερίνη: Σκότωσε την αδερφή της με λουρί και την κοιτούσε – Μαρτυρίες και νέα στοιχεία για το έγκλημα

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Καλλιθέας Πιερίας μετά απο την νέα υπόθεση ανθρωποκτονίας. Ήταν λίγο μετά τα ξημερώματα σήμερα 18/08, όταν μια 75χρονη γυναίκα, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, στραγγάλισε με λουρί γυναικείας τσάντας την 73χρονη αδελφή της με την οποία ζούσαν μαζί.

Την άτυχη γυναίκα εντόπισε νεκρή συγγενικό τους πρόσωπο που μένει σε διπλανό σπίτι και ειδοποίησε την αστυνομία. Η 75χρονη γυναίκα συνελήφθη και εις βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως.

Πιο συγκεκριμένα τις δύο γυναίκες εντόπισε στο σπίτι ο ανηψιός τους και η σύζυγος του αναφέρει στο newsit.gr: «Η θεία μας, η 75χρονη που διέπραξε το έγκλημα δεν ήταν καλά τον τελευταίο καιρό. Άρχισε να έχει παραισθήσεις. Νόμιζε πως έβλεπε και άλλα άτομα στο σπίτι τα οποία δεν υπήρχαν. Μάλιστα σκοπεύαμε να την πάμε αύριο σε ψυχίατρο να την εξετάσει. Ομως δεν προλάβαμε.

Ο σύζυγος μου πήγε το πρωί στο σπίτι να τις δει. Και αυτό που αντίκρυσε ήταν τραγικό. Η 73χρονη θεία μας που είχε νοητικά προβλήματα ήταν νεκρή και δίπλα της στεκόταν απαθής να την κοιτάει η αδελφή της. Πιστεύουμε ότι ούτε και η ίδια δεν έχει καταλάβει τι έκανε. Δεν έχει καταλάβει ότι σκότωσε την ίδια της την αδελφή. Μπορεί να πιστεύει οτι έβλεπε κάποιον άλλον εκείνη την ώρα. Είναι τρομερό. Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε. Στα καλα καθούμενα έγιναν όλα».

Ανάστατη η Κατερίνη από το έγκλημα
Ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Καλλιθέας Γιώργος Παπαδημητρίου μίλησε συγκλονισμένος στο newsit.gr: «Είναι ένα απίστευτο οικογενειακό δράμα. Κανένας δεν μπορεί να γνωρίζει τι ακριβώς έγινε. Το θύμα είχε νοητικά προβλήματα και η 75χρονη την φρόντιζε. Δεν ξέρουμε γιατί το έκανε τώρα αυτό το έγκλημα. Δεν θέλει και πολύ ο άνθρωπος. Έμεναν οι δυο τους. Δεν είχαν κάνει παιδιά και έμεναν μαζί. Είχαν ακόμα έναν αδελφό που όμως δεν ζεί. Ήταν πολύ ήσυχες».

Παράλληλα κάτοικος του χωριού τόνισε στο newsit.gr πως λίγες μέρες πρίν είχε συνομιλήσει με την 75χρονη και ήταν αγανακτισμένη. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο ίδιος συναντήθηκε τυχαία με τη γυναίκα στον δρόμο και φαινόταν αρκετά στενοχωρημένη.

Όταν την ρώτησε αν είναι καλά, η γυναίκα του απάντησε πως έχει κουραστεί με τα προβλήματα υγείας της αδελφής της που την ταλαιπωρούσαν και πως ήταν δύσκολο για την ίδια να το διαχειριστεί όλο αυτό.

Η συλληφθείσα, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της, οδηγείται στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr