search-button
cross-out

Κατηγορήθηκε ότι ασελγούσε στον 7χρονο γιο του και αθωώθηκε – Δεν τον ξαναείδε

Ένας πατέρας περιέγραψε στην τηλεοπτική εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA», τον εφιάλτη που έζησε επί 3,5 χρόνια καθώς πάλευε να αποδείξει πως δεν είχε κακοποιήσει σεξουαλικά τον 7χρονο γιο του, όπως τον κατηγορούσε η πρώην σύζυγός του. Παρά το γεγονός ότι αθωώθηκε, δεν έχει καταφέρει μέχρι σήμερα να δει το παιδί του.
Κατηγορήθηκε ότι ασελγούσε στον 7χρονο γιο του και αθωώθηκε – Δεν τον ξαναείδε

Ο πατέρας, Στάθης Κολύβας μίλησε στην εκπομπή για την καταγγελία της πρώην συζύγου του λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η μητέρα του ανήλικου τέκνου μας, προσπαθώντας να με αποξενώσει από το παιδί, με κατηγόρησε ότι του ασκούσα λεκτική, ψυχολογική και σωματική βία. Έφτασε στο σημείο να με κατηγορήσει ότι ασελγούσα στον 7χρονο γιο μας. Ταλαιπωρήθηκα επί 3,5 χρόνια για το συγκεκριμένο θέμα».

Όπως δήλωσε ο ίδιος, η ιστορία ξεκίνησε από το 2012. Ο κ. Κολύβας ανέφερε πως η ταλαιπωρία για εκείνον ήταν τεράστια, ενώ τόνισε πως δεν ήταν δυνατόν να κατηγορηθεί για κάτι τέτοιο, καθώς στο παρελθόν είχε την επιμέλεια του ανήλικου γιου του από προηγούμενο γάμο του.

Ο πατέρας αθωώθηκε με απαλλακτικό βούλευμα, ωστόσο δεν έχει καταφέρει ακόμα να δει τον γιο του.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr