Κάτω Αχαΐα: Θρήνος για την 46χρονη Ελένη που σκοτώθηκε στο φρικτό τροχαίο με τη μετωπική σύγκρουση – Επέστρεφε από τη δουλειά της
Η 46χρονη που έχασε τη ζωή της στο τροχαίο δυστύχημα ήταν μητέρα μιας 25χρονης η οποία ζει στο εξωτερικό, ενώ οι συγγενείς της ενημερώθηκαν μετά την ολοκλήρωση της δύσκολης διαδικασίας ταυτοποίησης
Τραγικό θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα βρήκε μια 46χρονη από την Πάτρα, όταν το νήμα της ζωής της κόπηκε στην Κάτω Αχαΐα ενώ επέστρεφε στο σπίτι από τη δουλειά της.
Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (21.08.2026), κοντά στον κόμβο της Κάτω Αχαΐας. Η 46χρονη Ελένη σύμφωνα με το Pelop.gr ήταν μητέρα μιας 25χρονης κόρης, η οποία ζει στο εξωτερικό, ενώ οι συγγενείς της ενημερώθηκαν μετά την ολοκλήρωση της δύσκολης διαδικασίας ταυτοποίησης.
Η είδηση του θανάτου της βύθισε στο πένθος τους δικούς της ανθρώπους, ενώ πίσω από την πρώτη εικόνα ενός ακόμη σοβαρού τροχαίου στην παλαιά εθνική αποκαλύφθηκε λίγες ώρες αργότερα η προσωπική τραγωδία μιας οικογένειας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές, η 46χρονη είχε ολοκληρώσει την εργασία της και επέστρεφε στο σπίτι της όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε συγκρούστηκε με δεύτερο όχημα. Το δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 3.30 το μεσημέρι, στην παλαιά εθνική οδό Πατρών – Πύργου, στην περιοχή της Κάτω Αχαΐας.
Οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η σύγκρουση εξακολουθούν να διερευνώνται.

Σοβαρά τραυματίστηκε και ο οδηγός του δεύτερου οχήματος. Ο άνδρας διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο, όπου και νοσηλεύεται.
Την έρευνα για το δυστύχημα έχει αναλάβει η Τροχαία, η οποία εξετάζει τα στοιχεία που συλλέχθηκαν από το σημείο, καθώς και πιθανές μαρτυρίες. Στόχος είναι να αποσαφηνιστεί η ακριβής αλληλουχία των γεγονότων που οδήγησαν στη σύγκρουση.
best.gr
newsit.gr
Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.













