search-button
cross-out

Καβάλα: Πώς αποκαλύφθηκε η φρίκη που ζούσε η 26χρονη τόσα χρόνια στα χέρια του πατέρα της

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία σε χωριό της Καβάλας μετά τη σύλληψη ενός 52χρονου μετά από την καταγγελία πως βίαζε κατ' εξακολούθηση την 25χρονη -πλέον- κόρη του με νοητική υστέρηση.
Καβάλα: Πώς αποκαλύφθηκε η φρίκη που ζούσε  η 26χρονη τόσα χρόνια στα χέρια του πατέρα της

Εξετάσεις σε όλα τα μέλη της οικογένειας για να διαπιστωθεί αν ασελγούσε σε βάρος τους και αν κάποια από αυτά αποκτήθηκαν από τους βιασμούς – Το μικρότερο παιδί φέρεται να είναι βρέφος

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία σε χωριό της Καβάλας μετά τη σύλληψη ενός 52χρονου μετά από την καταγγελία πως βίαζε κατ’ εξακολούθηση την 25χρονη -πλέον- κόρη του με νοητική υστέρηση.

Όπως αναφέρει το voria.gr αλλά και από την έρευνα της Εισαγγελίας, προκύπτει ότι η κοπέλα φέρεται να βιαζόταν από όταν ήταν 8 ετών, ενώ έχει ξεκινήσει ήδη να γίνεται έρευνα για το κατά πόσο ο 52χρονος -που είναι Ρομά- ασελγούσε σε βάρος και των υπόλοιπων παιδιών της οικογένειας.

Η οικογένεια διέμενε έξω από έναν οικισμό Ρομά ο οποίος βρίσκεται κοντά σε χωριό του δήμου Νέστου. Η οικογένεια διαβιούσε υπό άθλιες συνθήκες, ενώ η καταγγελία στις αρχές φέρεται να έγινε από άτομο του κοντινού οικισμού καθώς παρατηρούσε από καιρό ύποπτη συμπεριφορά. Να σημειωθεί πως στο σπίτι έμενε και η μητέρα των παιδιών.

Ο ιατροδικαστής έχει διενεργήσει εξέταση σε 11 μέλη της οικογένειας -έξι άνδρες και πέντε γυναίκες- για να διαπιστωθεί ποιοι έπεσαν θύματα του συλληφθέντα, ενώ αναμένονται και οι εξετάσεις DNA που θα ρίξουν φως στο εάν κάποια από τα παιδιά της οικογένειας αποκτήθηκαν από τον βιασμό της 25χρονης σήμερα κόρης από την οποία ξεκίνησε η καταγγελία.

Οι ίδιες πληροφορίες, πάντως, αναφέρουν πως το μικρότερο παιδί στο οποίο έγινε η εξέταση είναι κάτω του ενός έτους.

Από τις πρώτες στιγμές στην παράγκα στην οποία διέμενε η οικογένεια μετέβησαν οι κοινωνικοί λειτουργοί του δήμου, ενώ πλέον όλα τα μέλη της οικογένειας έχουν μετακινηθεί από το σπίτι σε άλλον οικισμό, σε συγγενικά τους πρόσωπα.

Ο άνδρας συνελήφθη χθες δυνάμει εντάλματος με τις κατηγορίες του βιασμού, της κατάχρησης ανηλίκων, της γενετήσιας πράξης μεταξύ συγγενών αλλά και της ενδοοικογενειακής βίας, ενώ σήμερα πέρασε το κατώφλι του Ανακριτή.

newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr