search-button
cross-out

Καβάλα-Σύζυγος της κτηνοτρόφου : «Μέρα-νύχτα κλαίω, όποιος την σκότωσε να ‘ρθει να μου το πει»

Η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα και συνεχίζει να λαμβάνει καταθέσεις κυρίως από συγγενικά πρόσωπα της άτυχης γυναίκας αλλά και από άτομα του περιβάλλοντός της.
Καβάλα-Σύζυγος της κτηνοτρόφου : «Μέρα-νύχτα κλαίω, όποιος την σκότωσε να ‘ρθει να μου το πει»

Πέπλο μυστηρίου εξακολουθεί να καλύπτει τον τραγικό θάνατο της 68χρονης κτηνοτρόφου στην Καβάλα, με τις αρχές να εξετάζουν δύο σενάρια: Το πρώτο σενάριο είναι η γυναίκα να ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου έξω από το ποιμνιοστάσιό της και ο δολοφόνος της να κυκλοφορεί ελεύθερος στο χωριό. Το δεύτερο σενάριο που εξετάζεται είναι να δέχθηκε επίθεση από κριάρι στο ποιμνιοστάσιό της.

O σύζυγος του θύματος, μιλώντας στο Star, περιέγραψε τη στιγμή που βρήκε νεκρή τη γυναίκα του μαζί με τον ανιψιό του. «Αφού πήγε 8 η ώρα και δεν φάνηκε, πήρα τηλέφωνο δύο φορές. Ήταν κλειστό το τηλέφωνο. Λέω κάτι έγινε, δεν μπορεί. Έρχομαι εδώ, βλέπω τα ζώα έξω, τα βάζω μέσα, φωνάζω, τσιρίζω τίποτα. Παίρνω τηλέφωνο τον ανιψιό μου, μου ‘κοψε μέχρι εκεί. Ο ανιψιός μου καμία 10 – 15 μέτρα μπροστά. Μου λέει “θείε, εδώ είναι η θεία”», ανάφερε και συνέχισε: «Μέρα-νύχτα κλαίω. Ούτε παιδιά έχω, ούτε τίποτα έχω. Δεν μπορώ να περπατήσω, άμα πέσω δεν μπορώ να σηκωθώ μονάχος. Δεν έχω άνθρωπο να με βοηθήσει».

Ολοκληρώνοντας είπε χαρακτηριστικά: «Όποιος το έκανε και είναι άνδρας, να έρθει να μου πει “την έκανα εγώ τη ζημιά”».

Η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα και συνεχίζει να λαμβάνει καταθέσεις κυρίως από συγγενικά πρόσωπα της άτυχης γυναίκας αλλά και από άτομα του περιβάλλοντός της. Με αγωνία ωστόσο αναμένεται να ληφθεί δείγμα DNA από τα ρούχα και τα νύχια του θύματος, ώστε να διαπιστωθεί εάν οι κακώσεις συνδέονται με την επίθεση κάποιου ζώου.

«Την έδερνε συνέχεια», καταγγέλλει ο αδερφός της

Την ίδια ώρα ο αδερφός της 68χρονης γυναίκας καταγγέλλει τον σύζυγό της για βίαιη συμπεριφορά. «Συνέχεια την έδερνε, την έκανε, την έρανε, την απειλούσε και μένα προσωπικά με έπαιρνε τηλέφωνο, “έλα παρ’ την, θα την σκοτώσω”. Από τότε που παντρεύτηκαν, όλο τέτοια προβλήματα είχαν. Υπήρχε έντονη οικογενειακή βία μέσα στο σπίτι εδώ και δεκαετίες», δήλωσε στο Mega.

«Το γραφείο τελετών που πήγε εκεί για να κάνει τη νεκροψία, μου είπε ότι είχε πολλαπλές κακώσεις, και εξωτερικές και εσωτερικές. Πνευμόνια, κεφάλια, πλευρά σπασμένα, ρήξη σπλήνας, εσωτερική αιμορραγία και πολλά, πολλά, πολλά».

Τι λένε γείτονες της γυναίκας

Η γυναίκα είχε να δώσει σημάδια ζωής από το πρωί της Παρασκευής. «Ψάχνανε να την βρούνε ο σύζυγος με τον ανιψιό. Δεν είχε έρθει το βράδυ και πήγανε εκεί και την βρήκανε σε μια ελιά είπαν, από ό,τι άκουσα, ήταν πεσμένη», λέει γείτονας του ζευγαριού.

«Δεν είχε επαφές με κόσμο, ήταν κλειστοί άνθρωποι αλλά ήταν πολύ ήσυχη γυναίκα. Πήγαινε στα ζώα της, δεν είχαν παιδιά, πήγαινε ερχόταν, δεν είχε επαφές με κόσμο. Πραγματικά, όπως ήταν και το όνομά της Μάλαμα, έτσι ήταν, μάλαμα», αναφέρει γείτονας της 68χρονης.

«Γίνονται έρευνες, προσπαθούν να βρουν τα αίτια, αν και ο κόσμος άρχισε να μιλάει δυστυχώς εκ των υστέρων. Θα βρεθεί η άκρη και όποιος έκανε κάτι τέτοιο θα πρέπει να αντιμετωπιστεί ανάλογα», τονίζει η πρόεδρος της κοινωφελούς επιχείρησης Παγγαίου, Μυρσίνη Χρυσαφούδη.

protothema.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr