search-button
cross-out

Καβάλα: «Το μωρό ήταν δίπλα στην μάνα του» περιγράφει ο ξάδερφος του κτηνοτρόφου

Σοκάρει η περιγραφή του ανθρώπου στην Καβάλα, ο οποίος βρήκε νεκρούς την 31χρονη, το 10 μηνών παιδί της, καθώς και τον 56χρονο κτηνοτρόφο που τους σκότωσε και αυτοκτόνησε.
Καβάλα: «Το μωρό ήταν δίπλα στην μάνα του» περιγράφει ο ξάδερφος του κτηνοτρόφου

Μιλώντας αποκλειστικά στο newsit.gr, ο ξάδερφος του 56χρονου, τον οποίο πήρε τηλέφωνο ο δράστης πριν αυτοκτονήσει, περιγράφει όσα αντίκρισε όταν έφτασε στο σημείο, όπου εκτυλίχθηκε η τραγωδία.

“Με πήρε τηλέφωνο στις 9:30. Πριν με πάρει, είχα ακούσει δυο πυροβολισμούς. Με πήρε και μου είπε 2 με 3 φορές “έλα στο μαντρί” και μου το έκλεισε. Όταν ερχόμουν στο μαντρί, άκουσα και τρίτο πυροβολισμό. Όταν έφτασα εδώ, ήταν και οι τρεις νεκροί. Το κεφάλι του ξαδέρφου μου ήταν διαλυμένο, δεν πλησίασα περισσότερο. Το μωρό ήταν δίπλα στην μάνα του”, αναφέρει σοκαρισμένος ο ίδιος.

“Αν δεν έρθω σε μία ώρα, ψάξε με”

Την ίδια ώρα ο ιδιοκτήτης του σπιτιού που είχε νοικιάσει η άτυχη 31χρονη μεταφέρει στο newsit.gr ότι ο δράστης “πήγε από το σπίτι της κατά τις 8 το πρωί και πήρε το παιδί και την κοπέλα. Το θύμα πριν φύγει είπε σε μία γειτόνισσα “αν δεν έρθω σε μία ώρα, ψάξε με”. Η γειτόνισσα ανησύχησε, την πήρε τηλέφωνο μετά από μισή ώρα και δεν απαντούσε, μάλλον είχε γίνει το κακό”.

Νωρίτερα, ο δικηγόρος του θύματος, ο Μάρκος Αποστολίδης, μιλώντας στο newsit.gr είχε σημειώσει ότι πριν από μερικούς μήνες ο δράστης είχε απειλήσει τη μητέρα του παιδιού τους: “Αν πάρεις το παιδί, θα σε σκοτώσω, θα σκοτώσω το μωρό και θα αυτοκτονήσω”.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr