search-button
cross-out

Κερατέα: Ληστές φεύγουν από σπίτι εγκαταλείποντας ηλικιωμένο ζευγάρι φιμωμένο και δεμένο – Δείτε βίντεο

"Αισθάνθηκα από πίσω μου έναν άνθρωπο να με αγκαλιάζει, να με γυρίζει, να τον βλέπω και μετά να μου βουλώνει τη μύτη και το στόμα"
Κερατέα: Ληστές φεύγουν από σπίτι εγκαταλείποντας ηλικιωμένο ζευγάρι φιμωμένο και δεμένο – Δείτε βίντεο

Στιγμές τρόμου έζησε ζευγάρι χθες το βράδυ στην Κερατέα, στα χέρια αδίστακτων ληστών που εισέβαλαν στο σπίτι τους.

Οι δράστες, οι οποίοι είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους μπήκαν στην μονοκατοικία ενός άνδρα 75 ετών και μιας γυναίκας γύρω στις 21.30 το βράδυ, τους ακινητοποίησαν με την απειλή όπλου, τους έδεσαν τα χέρια και έψαξαν τους χώρους, απ’ όπου πήραν μικρό χρηματικό ποσό και κοσμήματα.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που μετέδωσε το Mega, φαίνονται οι μαυροντυμένοι κουκουλοφόροι να τρέχουν και να πηδούν τα κάγκελα μονοκατοικίας στην Κερατέα ενώ έχουν εγκαταλείψει μέσα στο σπίτι το ηλικιωμένο ζευγάρι.

Δείτε το βίντεο:

Η μαρτυρία του ζευγαριού

«Αισθάνθηκα από πίσω μου έναν άνθρωπο να με αγκαλιάζει, να με γυρίζει, να τον βλέπω και μετά να μου βουλώνει τη μύτη και το στόμα. Με έσυρε μετά μέσα και μου είχε και το όπλο πίσω στον αυχένα μου», λέει η ηλικιωμένη.

«Πετάγομαι έξω από το σπίτι και βλέπω δύο νταγλαράδες, με αρπάζουν, μου κλείνουν το στόμα και ο ένας κράταγε και ο άλλος έδενε», είπε ο 75χρονος.

andras
gineka

Οι ληστές ήταν αποφασισμένοι να βρουν χρήματα με κάθε τρόπο. Αφού ακινητοποίησαν το ζευγάρι, έψαξαν σπιθαμή προς σπιθαμή το σπίτι. Κατάφεραν να αποσπάσουν μικρό χρηματικό ποσό ύψους 300 ευρώ, αλλά και μια τσάντα γεμάτη με κοσμήματα. Η τσάντα, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες, ζύγιζε 6 κιλά.

Μάλιστα, κατά τη διαφυγή τους αντελήφθησαν ότι ξέχασαν την τσάντα με τα κοσμήματα και ξαναγύρισαν ατάραχοι για να την πάρουν. Σε χρόνο ρεκόρ- μόλις 14 δευτερόλεπτα- χρειάστηκε ο ένας εκ των δραστών για να ξαναμπεί στο σπίτι και να φύγει. Αυτήν τη φορά όμως ξέχασε στον εξωτερικό τοίχο του σπιτιού το όπλο του.

Η Αστυνομία με βασικό στοιχείο το πιστόλι ρέπλικα αλλά και το οπτικοακουστικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, διενεργεί έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών.

protothema.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr