search-button
cross-out

Κερατσίνι: «Μαμά δεν θέλω να έρθει ο παππούς» – Η φρίκη που ζούσε το κορίτσι στο Κερατσίνι από τα 9 της χρόνια

«Εμείς σαν γονείς δεν ξέραμε τίποτα. Η κόρη μου το αποκάλυψε στα ξαδέλφια της πριν από ένα χρόνο» λέει στο protothema.gr η μητέρα της 15χρονης σήμερα κοπέλας
Κερατσίνι: «Μαμά δεν θέλω να έρθει ο παππούς» – Η φρίκη που ζούσε το κορίτσι στο Κερατσίνι από τα 9 της χρόνια

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι λεπτομέρειες από τον εφιάλτη που ζούσε το 15χρονο κορίτσι από το Κερατσίνι στα χέρια του 78χρονου παππού της ο οποίος φέρεται να ασελγούσε σε βάρος της από τα 9 της χρόνια.

Το παιδί δεχόταν σιωπηρά τις αρρωστημένες πράξεις του παππού της από το 2017 αλλά πέρυσι αποφάσισε να μιλήσει σε μια φίλη της και έτσι αποκαλύφθηκε η νοσηρή δράση του ηλικιωμένου.

Η μητέρα της 15χρονης μιλά στο protothema.gr και περιγράφει πως έμαθε για όσα έκανε ο πατέρας της στο παιδί της. Όπως λέει, ούτε η ίδια ούτε η μητέρα της γνώριζαν για όσα συνέβαιναν κάθε φορά που ο 78χρονος έμενε μόνος του με το κορίτσι.

«Εμείς σαν γονείς δεν ξέραμε τίποτα. Η κόρη μου το αποκάλυψε στα ξαδέλφια της πριν από ένα χρόνο. Έτσι το μάθαμε. Πέρυσι κατεβάσαμε το παιδί στο χωριό μαζί με τον πατέρα μου. Αυτός τη ρωτούσε “θες να έρθεις μαζί μου στο χωριό γιατί θα είμαι μόνος μου;” και το παιδί έλεγε “μαμά δεν θέλω να έρθει ο παππούς”» λέει αρχικά η μητέρα του κοριτσιού.

«Δεν μου πήγε το μυαλό. Λέω μικρό παιδί είναι, μόνο του στο δωμάτιο που θα είναι δεν τον θέλει τον παππού», λέει η μητέρα της ανήλικης ενώ εξηγεί πως η 15χρονη αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή της μετά από πιέσεις που δέχθηκε από μια φίλη της.

«Το παιδί μου έκλαιγε. Μια φίλη τη ρωτούσε τι έχει και της έλεγε ότι δεν θέλει να μιλήσει. Μετά, όμως, το είπε στη φίλη της και αυτή της είπε να μην το κρατήσει κρυφό. Πήραν την ξαδέλφη της τηλέφωνο και τα είπε όλα» προσθέτει.

Μόλις αποκαλύφθηκαν όλα η μητέρα άρχισε να θυμάται «περίεργες» αντιδράσεις του κοριτσιού που έδειχναν ότι δεν ήθελε να μένει με τον παππού. Όπως λέει, ο πατέρας της αποπειράθηκε να βιάσει την ανήλικη κόρη της άλλα το παιδί του ξέφυγε. Αν το είχε κάνει θα τον σκότωνε η ίδια της η μητέρα.

«Αυτό γινόταν από όταν το παιδί ήταν 8-9 χρονών. Έβλεπα ότι δεν τον απέφευγε αλλά συχνά μου έφερνε αντίρρησεις να πηγαίνει στο σπίτι των παππούδων. Η μάνα μου δεν ήξερε τίποτα. Αν ήξερε θα τον σκότωνε. Από ό,τι είπε το παιδί πήγε να το “χαλάσει” αλλά του ξέφυγε. Το χαϊδευε με τα χέρια σε συγκεκριμένα σημεία. Αν την είχε βιάσει θα ήμουν φυλακή τώρα», αναφέρει.

protothema.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr