search-button
cross-out

Κερατσίνι: «Θα το τραβήξω μέχρι τέρμα» λέει ο πατέρας της ανήλικης που τη βίαζε ο παππούς της

«Το παιδί έχει ακόμα τραύματα» λέει στο newsit.gr ο πατέρας της ανήλικης από το Κερατσίνι που κατήγγειλε πως ο παππούς της την βίαζε για χρόνια.
Κερατσίνι: «Θα το τραβήξω μέχρι τέρμα» λέει ο πατέρας της ανήλικης που τη βίαζε ο παππούς της

Η ανήλικη από το Κερατσίνι κατήγγειλε στις αρχές ότι ο 78χρονος παππούς της την βίαζε από τα 9 της χρόνια , από τις αρχές του έτους 2017 έως τα τέλη του έτους 2019.

Όπως αναφέρει ο πατέρας της “το καλό για εμάς είναι ότι μας το είπε και ακολουθήσαμε τον δρόμο που έπρεπε. Ο εισαγγελέας είναι καταπέλτης. Όλα τα πράγματα θα δρομολογηθούν”.

Αναφέρθηκε και στην ανθρωποκτονία στον Βόλο, όπου ο πατέρας μιας 18χρονης κοπέλας σκότωσε τον 33χρονο κουνιάδο του, καθώς η 18χρονη σήμερα κόρη του δράστη, τού εκμυστηρεύτηκε ότι την βίαζε από τα 9. Όπως λέει “είδαμε και τον πατέρα που πήγε και σκότωσε τον κουνιάδο του. Αλλά να μην φτάνουμε σε αυτό το σημείο γιατί θα γίνουμε μια κοινωνία ζούγκλα. Σκέφτεσαι την οικογένειά σου πάνω απ’ όλα και προχωράς με αυτό. Δίνουμε εμπιστοσύνη στις αρχές”.

Σύμφωνα με τον πατέρα του κοριτσιού , “η καταγγελία έγινε πριν δύο χρόνια και μετά δεν είχαμε καθόλου επαφές. Αυτόν τον άνθρωπο τον βοηθούσα κιόλας, και οικονομικά και υλικά. Μας είπαν ψυχολόγοι ότι συνήθως οι περιπτώσεις είναι από μέσα από το οικογενειακό περιβάλλον. Το θέμα είναι να μην σου τύχει. Πάλι καλά που η δικαιοσύνη έστω και μετά από ενάμιση, δύο χρόνια πήρε σειρά πρωτόκολλου”.

Το ανήλικο κορίτσι, όπως λέει ο πατέρας της, “τώρα είναι μια χαρά. Από την στιγμή που το έβγαλε από μέσα της είναι μια χαρά. Υπάρχουν τραύματα αλλά αυτά θα τα απαλύνει ο καιρός και ο χρόνος. Εμείς είμαστε πάντα μαζί, στο πλευρό της. Θα το τραβήξω μέχρι τέρμα. Είχα εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη”.

Σχετικά με τη μητέρα της 16χρονης σήμερα κοπέλας, αναφέρει στο newsit.gr ότι “για την γυναίκα μου είναι διπλό το χτύπημα. Είναι η κόρη της και ο πατέρας της. Ας ελπίσουμε τέλος καλό, όλα καλά. Να πάρει αυτό που αξίζει ο καθένας”.

newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr