search-button
cross-out

Κηδεία Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα: Δάκρυσαν Κατερίνα Σακελλαροπούλου, Κυριάκος Μητσοτάκης και Νίκος Χαρδαλιάς

Κανείς δε μπορούσε να κρατήσει τα δάκρυά του στην κηδεία του Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα, που σκοτώθηκε όταν το F-4 Φάντομ στο οποίο επέβαινε έπεσε νότια της Ανδραβίδας.
Κηδεία Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα: Δάκρυσαν Κατερίνα Σακελλαροπούλου, Κυριάκος Μητσοτάκης και Νίκος Χαρδαλιάς

Στην κηδεία του συγκυβερνήτη του F-4 Φάντομ βρέθηκε και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο υφυπουργός Άμυνας, Νίκος Χαρδαλιάς, οι οποίοι επίσης δάκρυσαν όταν μιλούσε η μητέρα του Υποσμηναγού Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα, κάνοντας τους πάντες να λυγίσουν.

Την ώρα που εκφωνούσε τον επικήδειο, πολλοί απ’ όσους βρίσκονταν στην εκκλησία, ακούγονταν να κλαίνε με αναφιλητά, ενώ η κάμερα «έπιασε» και την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον πρωθυπουργό και τον υφυπουργό Άμυνας να έχουν δακρύσει.

«Για μένα ήσουν, είσαι και θα είσαι το παιδί μου. Ο Αγγελάκος μου, ο Άγγελός μου που τόσο θαύμαζα. Και πόσο περήφανη με έχεις κάνει. Και πόσο να ‘ξερες θα μου λείψεις» ήταν μερικά από τα λόγια της μητέρας.

Συγκινητικός ήταν νωρίτερα και ο πατέρας του πιλότου, που επίσης εκφώνησε επικήδειο.

newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr