Κήδεψαν υπό άκρα μυστικότητα το βρέφος που το πέταξε η μάνα του στο ποτάμι

Το μωράκι κηδεύτηκε δίπλα στον τάφο της προ γιαγιάς του

Συγκλονίζει το πανελλήνιο η αποτρόπαια πράξη μιας νεαρής μητέρας να σκοτώσει το παιδί της, πνίγοντάς το στον Αλιάκμονα ποταμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Την ώρα που η 29χρονη γυναίκα οδηγούνταν στον εισαγγελέα, η οικογένειά της συνόδευε στην τελευταία του κατοικία το 11 μηνών κοριτσάκι που δεν πρόλαβε καλά καλά να γνωρίσει τον κόσμο.

Το βρέφος που βρήκε ασφυκτικό θάνατο στα παγωμένα νερά του ποταμού, με τους γιατρούς να διαπιστώνουν ότι έφερε δαγκωματιές στο σώμα του, κηδεύτηκε στα κοιμητήρια του χωριού Σταυρός Ημαθίας, 400 μέτρα μακριά από το σπίτι της οικογένειας.

Σύμφωνα με το protothema.gr, η κηδεία πραγματοποιήθηκε σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο, μόνο με την γιαγιά, τον παππού και τον θείο του μωρού. Το κοριτσάκι θάφτηκε δίπλα στον τάφο της προ γιαγιάς του, η οποία έφυγε πρόσφατα από τη ζωή.

Ο πατέρας του βρέφους, ο οποίος υποστηρίζει ότι ήθελε να αναγνωρίσει το παιδί του, δεν παρευρέθηκε στην κηδεία.

Τα γυρίζει η 29χρονη – «Δεν σκότωσα το παιδί»

Η 29χρονη οδηγήθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Βέροιας και πέρασε από εισαγγελέα και ανακριτή και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί.

Φορώντας κουκούλα και μάσκα, η μητέρα του βρέφους βγήκε με χειροπέδες και δεν είπε λέξη στους δημοσιογράφους. Σε βάρος της ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Πηγή: newsbomb.gr