search-button
cross-out

Κηφισιά: “Φύλλο και φτερό” το κινητό της οικιακής βοηθού που φωτογράφιζε γυμνά παιδιά

Τα σενάρια που εξετάζει η ΕΛΑΣ για την οικιακή βοηθό που συνελήφθη με την κατηγορία ότι φωτογράφιζε τα παιδιά οικογένειας τα οποία πρόσεχε
Κηφισιά: “Φύλλο και φτερό” το κινητό της οικιακής βοηθού που φωτογράφιζε γυμνά παιδιά

Προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις της ΕΛΑΣ για την υπόθεση με την οικιακή βοηθό από το Νεπάλ η οποία συνελήφθη επειδή βρέθηκε να έχει φωτογραφίσει γυμνά τα παιδία της οικογένειας που πρόσεχε στην Κηφισιά.

Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση έχουν βάλει ήδη στο «μικροσκόπιο» το κινητό τηλέφωνο της οικιακής βοηθού στο οποίο βρέθηκαν και οι επίμαχες φωτογραφίες των τριών παιδιών της οικογένειας.

Αυτό που θέλουν να εξετάσουν είτε αποκλείοντας το είτε ενισχύοντας ακόμα περισσότερο τις έρευνες, είναι το ενδεχόμενο η γυναίκα να είναι μέλος κάποιου ευρύτερου κυκλώματος διακίνησης υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Η ίδια η οικιακή βοηθός είπε στους αστυνομικούς που τη συνέλαβαν και βρήκαν τις φωτογραφίες των παιδιών, ότι έβγαλε τα επίμαχα καρέ για πλάκα. Αυτό, όμως, που παραμένει αδιευκρίνιστο και χρήζει απαντήσεων είναι γιατί στη συνέχεια έστειλε αυτές τις φωτογραφίες σε διάφορους χρήστες του διαδικτύου.

Την υπόθεση αποκάλυψε με ανάρτησή του ο συνδικαλιστής της Αστυνομίας Χρήστος Μπαλάσκας γράφοντας τα εξής:

«Απογευματινή περιπολία για το Β 4-2 της Β αλλαγής της άμεσης δράσης. Στις 13:30 οι δύο αρχιφύλακες λαμβάνουν σήμα για άτομο το οποίο περίμενε να υποδείξει παράνομη φωτογράφηση στην περιοχή της Κηφισιάς. Οι συνάδελφοι αμέσως έσπευσαν για το σημείο και εκεί τους περίμενε ο παθών ο οποίος τους δήλωσε ότι στο κινητό τηλέφωνο μιάς αλλοδαπής γυναίκας την οποία είχε προσλάβει για οικιακή βοηθό και για την φροντίδα των τριών ανηλίκων παιδιών του, βρήκε γυμνές φωτογραφίες των παιδιών του. Η 28χρονη αλλοδαπή (απο Νεπάλ) δήλωσε ότι είχε φωτογραφίσει τα ανήλικα για πλάκα. Είχε στείλει όμως τις φωτογραφίες σε διαφόρους χρήστες του internet όπως ανακάλυψαν οι δύο έμπειροι αμεσοδρασίτες. Η δράστις προσήχθη στο τοπικό Τ.Α. όπου σχηματίστηκε δικογραφία για παιδική πορνογραφία και παραβίαση προσωπικών δεδομένων. Όπως βλέπουμε το φάσμα των ενεργειών της άμεσης δράσης είναι τεράστιο. Πανταχού παρόντες. Μπράβο στο πλήρωμα που έδειξε την απαραίτητη προσοχή σε ένα τόσο λεπτό ζήτημα!!».

Πηγή: newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr