search-button
cross-out

Κιβωτός του Κόσμου: Ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα «χαράζουν» την υπερασπιστική τους γραμμή

Την ώρα που συνεχίζονται οι καταγγελίες για κακοποιητικές συμπεριφορές σε βάρος φιλοξενούμενων παιδιών και εφήβων στην “Κιβωτό του Κόσμου“, ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα Σταματία Γεωργαντή περνούν στην αντεπίθεση, μέσω των τριών δικηγόρων που ανέλαβαν την εκπροσώπηση τους.
Κιβωτός του Κόσμου: Ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα «χαράζουν» την υπερασπιστική τους γραμμή

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η πρεσβυτέρα Σταματία Γεωργαντή και ο Ιρακινός πρώην γενικός διευθυντής της “Κιβωτού του Κόσμου” συνάντησαν 50 δικηγόρους για να καταλήξουν στους τρεις. Ελάχιστοι ήταν αυτοί που μίλησαν με τον πατέρα Αντώνιο, ο οποίος – σύμφωνα πάντα με το Star- φέρεται να επιμένει ότι “δεν έχει γίνει καμία ασέλγεια, σε κανένα παιδί. Θα απαντήσω σε όλα. Θα πέσετε από τα σύννεφα με ό,τι βγει στο “φως”. Ο καθένας θα αναλάβει τις ευθύνες του”.

Τα πρωτοπαλίκαρα του πατέρα Αντωνίου κατηγορούν την κυβέρνηση και την Αρχιεπισκοπή για το γεγονός ότι η “Κιβωτός του Κόσμου” έχει μπει στο στόχαστρο της Δικαιοσύνης και θεωρούν ότι “θα αποκαθηλωθεί, θα σταυρωθεί και θα αναστηθεί”, όπως λένε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά της, η πρεσβυτέρα φέρεται να υποστηρίζει: “Δεν έχουν στοιχεία για όλα αυτά που λένε. Μας βομβαρδίζουν από παντού. Δε γνωρίζαμε τίποτα για το κλουβί που λένε και τις τιμωρίες. Δεν ψάχνουμε στοιχεία για να αθωωθούμε, γιατί δεν έχουμε κάνει τίποτα. Δώσαμε τα σπλάχνα μας για τα παιδιά”.

Ποια θα είναι η υπερασπιστική τους γραμμή
Ο πατέρας Αντώνιος έχει σκοπό να μιλήσει, μόνο στην περίπτωση που κληθεί να καταθέσει στο δικαστήριο. Όπως μετέδωσε το Star, τη νομική ομάδα δεν φοβίζουν κατηγορίες για ασέλγεια και για κακοποιήσεις και θεωρούν ότι δεν θα σταθούν στο δικαστήριο. Ωστόσο, αγωνιούν για τον οικονομικό έλεγχο, καθώς αν εντοπιστούν πάνω από 120.000 ευρώ σε υπεξαίρεση ή φοροδιαφυγή, είναι κακούργημα.

Η πρεσβυτέρα  είναι πιθανό να έχει και δεύτερη θυρίδα

Μετά τη αποκάλυψη ότι η πρεσβυτέρα Σταματία Γεωργαντή ήταν ο άνθρωπος που άδειασε πριν από λίγες ημέρες θυρίδα της “Κιβωτού του Κόσμου“, η εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου έφερε στο “φως” άλλο ένα σημαντικό στοιχείο που δημιουργεί ερωτήματα.

Όπως μετέδωσε το “Live News”, οι Αρχές έχουν στείλει επίσημο αίτημα στο υποκατάστημα της τράπεζας «Εθνική» στον Κολωνό, όπου η πρεσβυτέρα Σταματία Γεωργαντή διατηρεί θυρίδα, ζητώντας ενημέρωση αν τις τελευταίες ημέρες επισκέφτηκε τη θυρίδα της στο συγκεκριμένο υποκατάστημα.

Μένει να ξεκαθαριστεί, αν πρόκειται για τη θυρίδα, περιεχόμενο της οποίας πήρε πριν την Τρίτη, ή αν η ίδια έχει δύο θυρίδες. Να σημειωθεί, ότι -σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής- η πρεσβυτέρα και ο πατέρας Αντώνιος έχουν κοινό, προσωπικό λογαριασμό που έχει 130.000 ευρώ.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr