search-button
cross-out

Κιβωτός του Κόσμου – Συγκλονίζει η κατάθεση του 19χρονου: “Αυτά που μου έκανε ήταν ασελγείς πράξεις”

Στην κατάθεσή του ο 19χρονος αναφέρεται λεπτομερώς στην «Κιβωτό του Κόσμου» και στην σεξουαλική του παρενόχληση, που καταγγέλλει
Κιβωτός του Κόσμου – Συγκλονίζει η κατάθεση του 19χρονου: “Αυτά που μου έκανε ήταν ασελγείς πράξεις”

Συγκλονίζει ο 19χρονος στην κατάθεσή του για όσα υποστηρίζει ότι έζησε στην «Κιβωτό του Κόσμου» στον Βόλο. Ο 19χρονος καταγγέλλει τη σεξουαλική του παρενόχληση και αναφέρει ότι δεν μιλούσε τόσον καιρό από φόβο μην πετάξουν από το διαμέρισμα τη μητέρα του ενώ αποκαλεί τον άνθρωπο που – όπως λέει τον κακοποίησε – «παιδόφιλο» τη στιγμή που ο πατήρ Αντώνιος, μιλώντας στον Alpha, τονίζει ότι «δεν γνωρίζω κάτι».

Ακολουθεί η κατάθεση του 19χρονου για την Κιβωτό του Κόσμου, όπως δημοσιεύθηκε στην εκπομπή «Πρωινό»:

«Από τα έξι μου χρόνια φιλοξενούμαι κατά διαστήματα σε διάφορες δομές της Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας “Κιβωτός του Κόσμου”, μαζί με τη μητέρα μου, η οποία παρουσίαζε σοβαρά προβλήματα υγείας και τον μεγαλύτερο αδερφό μου. Τον συγκεκριμένο άνθρωπο τον γνώρισα στην Γ’ Γυμνασίου. Κάποια στιγμή μου πρότεινε να φύγω από την Αθήνα και θα με βοηθούσε να βρω δουλειά και να φτιάξω το μέλλον μου. Παράλληλα θα βοηθούσε τη μητέρα του.

Δέχτηκα και πήγα σε δομή της Οργάνωσης στον Βόλο και στη συνέχεια στην Καλαμάτα. Στις αρχές Σεπτεμβρίου του 2020 ο καταγγελλόμενος έφυγε από την Αθήνα, όπου ζούσε μόνιμα και ήρθε και έμεινε για ενάμιση μήνα στην Καλαμάτα. Σε μια εκδρομή που έγινε πριν τα Χριστούγεννα του 2020, κατάλαβα ότι αυτά που μου έκανε ήταν ασελγείς πράξεις και σεξουαλικές παρενοχλήσεις σε βάρος μου.

Το πρόσωπο αυτό μου συμπεριφερόταν με υποτιμητικό και εξευτελιστικό τρόπο, με υποχρέωσε να σταματήσω το σχολείο και να εργάζομαι, με εκβίαζε να μην μιλήσω ώστε να με έχει πάντα κοντά του. Με απειλούσε πως θα έκοβε το επίδομα της ανήμπορης μητέρας μου και θα έχανε τη δουλειά του ο μεγαλύτερος αδερφός μου. Όταν αντιδρούσα και δεν δεχόμουν τις εντολές του, με έστελνε να κάνω δουλειές και πράγματα υποτιμητικά. Όσο περνούσαν οι μήνες, έβρισκε ολοένα και περισσότερο χρόνο να περνάει μαζί μου. Έμενα στο δωμάτιό του, μου επέβαλε να μένω αξύριστος και ακούρευτος. Με υποχρέωνε να του βάζω και να του βγάζω τα παπούτσια και τις κάλτσες, να τον υπηρετώ.

Μου έδινε χρήματα, μου αγόρασε παπούτσια 180 ευρώ και ακριβό τηλέφωνο 800 ευρώ. Στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου με αφορμή ένα περιστατικό που έγινε στη δομή του Βόλου με την κλοπή κάποιων χρημάτων, βρήκα τη δύναμη και το θάρρος να φύγω από τη δομή και να αποκαλύψω τα όσα θλιβερά βίωνα στη μητέρα μου.

Δεν μιλούσα τόσο καιρό γιατί φοβόμουν μήπως πάρουν το διαμέρισμα που μένει η μητέρα μου και μείνει στον δρόμο. Εχει παρενοχλήσει και άλλα παιδιά, δεν ήμουν ο πρώτος. Θεωρώ ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι παιδόφιλος».

Πηγή: newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr