search-button
cross-out

Κιβωτός του Κόσμου: «Θέλω να δικαστώ για να φανεί η σκευωρία» απαντά ο πατέρας Αντώνιος

Η πρώτη αντίδρασή του μετά την εισαγγελική πρόταση «κόλαφο»
Κιβωτός του Κόσμου: «Θέλω να δικαστώ για να φανεί η σκευωρία» απαντά ο πατέρας Αντώνιος

Ο πατέρας Αντώνιος αντέδρασε με δήλωσή του μέσω του τηλεοπτικού σταθμού Star στην εισαγγελική πρόταση για παραπομπή του σε δίκη με την κατηγορία της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια.

Ο πρώην επικεφαλής της Κιβωτού του Κόσμου διώκεται μετά από τις καταγγελίες που είχαν κάνει ένας 14χρονος τότε και ένας 18χρονος, για σεξουαλική κακοποίηση σε δομές στον Βόλο και τη Χίο. Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών, Δημήτρης Νομικός, αφού μελέτησε τη δικογραφία, αποφάσισε να ζητήσει την παραπομπή σε δίκη του πατέρα Αντώνιου για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια.

Ζήτησε παράλληλα να διατηρηθούν οι περιοριστικοί όροι που του έχουν τεθεί, δηλαδή απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση μια φορά το μήνα σε Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του. Όμως το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών της Αθήνας είναι εκείνο που θα έχει τον τελικό λόγο, για το εάν θα γίνει η δίκη.

«Θέλουμε να δικαστούμε για να φανεί το μέγεθος του ψεύδους και της σκευωρίας. Σύντομα θα φανούν οι ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί αυτής της σκευωρίας που μοναδικό στόχο είχαν την «πειρατική» εισβολή στην Κιβωτό του Κόσμου» ανέφερε ο πατέρας Αντώνιος σε δήλωσή του στο Star.

news.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr