search-button
cross-out

Κλοντιάνα Τσέλο: Το άγνωστο παρασκήνιο και το μέρος που γνωρίστηκε με τον γιατρό

Δεν γνωρίστηκαν σε έκθεση ζωγραφικής - Οι αλήθειες και τα σενάρια
Κλοντιάνα Τσέλο: Το άγνωστο παρασκήνιο και το μέρος που γνωρίστηκε με τον γιατρό

Μία περίεργη σχέση, η οποία οδήγησε τον έναν στο νοσοκομείο και τον άλλο στη φυλακή, αποκαλύφθηκε μεταξύ ενός πολύ γνωστού οφθαλμιάτρου και μίας γυναίκας που δηλώνει εικαστικός με καταγωγή από την Αλβανία.

Η Κλοντιάνα Τσέλο πριν μερικές ημέρες δεν δίστασε να πυροβολήσει και να τραυματίσει βαριά τον πρώην εραστή και πατέρα του παιδιού της, τον Γιώργο Νέο. Η 49χρονη δράστιδα είχε παράνομη σχέση με τον παντρεμένο γιατρό και είχαν αποκτήσει μια κόρη, η οποία σήμερα είναι 12 ετών.

Η γνωριμία
Η γνωριμία τους ξεκίνησε όταν η Κλοντιάνα άρχισε να εργάζεται ως καθαρίστρια στο θεραπευτήριο όπου ο 68χρονος διέπρεπε ως οφθαλμίατρος, αφού αποτελεί έναν από τους πιο γνωστούς πρώτους γιατρούς στην Ελλάδα που πραγματοποίησαν επεμβάσεις λέιζερ. Ο ίδιος εντυπωσιάστηκε από την παρουσία και το ενδιαφέρον που τού έδειξε από την πρώτη στιγμή η 49χρονη. Το φλερτ μεταξύ τους δεν άργησε να ξεκινήσει με τους ψιθύρους στο ιδιωτικό νοσοκομείο να δίνουν και να παίρνουν.

Η κρυφή σχέση της Κλοντιάνα και του παντρεμένου γιατρού ήταν γνωστή στους ιατρικούς κύκλους, και μάλιστα οι περισσότεροι συνάδελφοί του απορούσαν πόσο ευτυχισμένος έδειχνε ο 68χρονος στο πλευρό της ιδιαίτερα εντυπωσιακής γυναίκας που εκτός της εργασίας της επέμενε να δηλώνει εικαστικός.

Οι δυο τους πέρναγαν αρκετό χρόνο μαζί αφού το επαγγελματικό τους περιβάλλον ήταν κοινό. Η Κλοντιάνα όμως άρχισε να γίνεται πιεστική και να ζητά από τον οφθαλμίατρο να τελειώσει τη σχέση με τη γυναίκα του και να πάρει άμεσα διαζύγιο, υποσχόμενη ότι θα ζήσουν τον έρωτά τους χωρίς προβλήματα. Εκείνος όμως ήταν εξ αρχής σαφής. «Την γυναίκα μου δεν την αφήνω. Είμαστε πολλά χρόνια μαζί, και δεν πρόκειται να της το κάνω αυτό τώρα» φέρεται να έλεγε ο 68χρονος.

Πώς η αγάπη μετατράπηκε σε μίσος
Ο γιατρός ερωτεύτηκε την Κλοντιάνα, και μάλιστα δεν δίσταζε να της δείχνει καθημερινά την αγάπη του με πολλά και ακριβά δώρα. Και οι απαιτήσεις της όμως, δεν ήταν μικρές… Μετά από λίγο διάστημα, έμεινε έγκυος. Όταν τού το ανακοίνωσε ο 68χρονος την χώρισε και της είπε να μην τον ξαναενοχλήσει. Εκείνη του έλεγε επανειλημμένα ότι το παιδί ήταν δικό του, αλλά ο γιατρός αρνούνταν να το δεχτεί. Δεν ήθελε να ακούει ούτε για τεστ DNA, ούτε για τίποτα.

Πέρασαν 5 ολόκληρα χρόνια πέρασαν, για να γίνει το περιβόητο τεστ DNA, όπου και αποδείχθηκε ότι το παιδί ήταν τελικά δικό του. Το πρώτο διάστημα οι διατροφές και οι απαιτήσεις της Κλοντιάνα φαίνεται να ήταν εξωπραγματικές. Η σύζυγος και τα παιδιά του οφθαλμίατρου έμαθαν τα πάντα. Όμως ο 68χρονος φαίνεται να μην ανεχόταν το παιδί να γίνονταν ο λόγος για να ζει «χρυσή» ζωή η Κλοντιάνα. Η 49χρονη είχε ξεφύγει. Η ερωτική της ζωή είχε προβληματίσει τον γιατρό για την ψυχολογία του παιδιού. Ο ίδιος φέρεται να έλεγε στους συναδέλφους του στο ιδιωτικό νοσοκομείο ότι «άφηνε το παιδί μόνο για να ζει μεγάλους έρωτες, και να ξοδεύει τα χρήματα της διατροφής για τα λούσα της».

Εκεί, αποφάσισε να διεκδικήσει την επιμέλεια. Και την έλαβε. Ο πόλεμος είχε ήδη ξεκινήσει. Η Κλοντιάνα έδειχνε μία ασταθή ψυχολογική κατάσταση, ο 68χρονος πήρε το παιδί και τα περιθώρια στένεψαν. Η ίδια είχε φτάσει στο σημείο μηδέν. Στο δρόμο και χωρίς χρήματα. Σε όποια δουλειά και να πήγαινε έμενε ελάχιστα. Η 49χρονη άρχισε να γίνεται ενοχλητική. Δεν ήταν λίγες οι φορές που οι συνεχείς και βίαιες οχλήσεις της, δεν άφηναν ήσυχους ούτε τον γιατρό ούτε την οικογένειά του.

Το παιδί είχε να το δει πέντε χρόνια… Συνεχώς εξαπέλυε ευθείες απειλές και μάλιστα δεν δίσταζε να της ανακοινώνει και μέσα από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Η 49χρονη είχε σχεδόν προαναγγείλει την εγκληματική πράξη της στον οφθαλμίατρο. Τού είχε στήσει καραούλι και τον πυροβόλησε και τραυμάτισε, μπροστά στα μάτια της 12χρονης κόρης τους- σε κεντρικό σημείο στο Χαλάνδρι.

Λίγες ημέρες πριν, ο 68χρονος γνωστός οφθαλμίατρος Γιώργος Νέος δεχόταν σχεδόν καθημερινά απειλητικά μηνύματα από τη 49χρονη, τόσο μέσω social media όσο και με SMS στο κινητό του τηλέφωνο.

Μία περίεργη και σκοτεινή υπόθεση που βασικό θύμα έχει ένα ανήλικο παιδί… Οι απαντήσεις αναμένεται να δοθούν στις δικαστικές αίθουσες καθώς και οι δύο πλευρές έχουν πολλά να μοιραστούν… Και οι δύο πλευρές έχουν κοινά μυστικά, τα οποία λίγα γνωρίζουν και μπορεί να αλλάξουν άρδην τα δεδομένα…

Πηγή: newsbreak.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr