search-button
cross-out

Κολωνός: Κινητά και υπολογιστές του Μίχου θα δώσουν απαντήσεις για τον εφιάλτη της 12χρονης

Εβδομάδα εξελίξεων για την πολύκροτη υπόθεση του Κολωνού αναμένεται να είναι αυτή που θα ξεκινήσει, με πιο καθοριστική για την πορεία των ερευνών να είναι η συμπληρωματική κατάθεση που αναμένεται να δώσει η 12χρονη μέσα στις επόμενες ημέρες.
Κολωνός: Κινητά και υπολογιστές του Μίχου θα δώσουν απαντήσεις για τον εφιάλτη της 12χρονης

Οι αστυνομικοί αναμένεται να δείξουν φωτογραφίες στο παιδί, έτσι ώστε να αναγνωρίσει τους βιαστές του και έτσι η ανακρίτρια να εκδώσει τα επόμενα εντάλματα σύλληψης.

Είχε την αμαρτωλή εφαρμογή και η μητέρα της 12χρονης στο κινητό της;
Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύφθηκαν στο δελτίο ειδήσεων του MEGA από τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, «κλειδί» για την πολύκροτη υπόθεση αποτελούν τα ευρήματα των εγκληματολογικών εργαστηρίων από την εξέταση των κινητών συσκευών και υπολογιστών του 53χρονου Ηλία Μίχου, της μητέρας της ανήλικης και άλλων εμπλεκόμενων προσώπων, για την εγκατάσταση της εφαρμογής των blindchat.

Με απλά λόγια, οι αστυνομικοί ψάχνουν να βρουν ποιος είχε εγκαταστήσει στο κινητό την εφαρμογή, μέσω της οποίας κλείνονταν τα ραντεβού με το κοριτσάκι.

Είχε και η μητέρα του παιδιού την συγκεκριμένη εφαρμογή; Αν την είχε και εκείνη στο κινητό της, τότε η υπόθεση παίρνει τελείως διαφορετική τροπή…

Σημειώνεται πως σύμφωνα με τεχνικούς, είναι δυνατό να ανευρεθεί και τυχόν προσπάθεια απεγκατάστασης της εφαρμογής από τον χρήστη.

Έρχεται το ένταλμα για τη σύλληψη του «Μιχάλη»;
Την ίδια ώρα, οι πληροφορίες λένε πως η αστυνομία έχει ταυτοποιήσει πρόσωπο – κλειδί και αναμένεται ένταλμα σύλληψής του. Ο λόγος για τον περιβόητο «Μιχάλη» που φέρεται να πίεζε την 12χρονη να πηγαίνει σε ραντεβού σε ξενοδοχεία τις φορές που αρνιόταν.

Είναι 25 ετών και έχει παρελθόν μαστροπείας, ενώ εμφανίζεται στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης να έχει πολυτελέστατο βίο. Φέρεται να ήταν ο άνθρωπος που «ψάρευε» παιδόφιλους και παιδεραστές και πήγαινε το παιδί στα αυτοκίνητά τους. Κι όπως όλα δείχνουν ήταν το «δεξί χέρι» του Μίχου…

Οι ανατριχιαστικές συνομιλίες «Μιχάλη» και Μίχου
Οι συνομιλίες μέσω εφαρμογής που σύμφωνα με πληροφορίες είχαν οι δύο άνδρες προκαλούν ανατριχίλα.

Μιχάλης: Εγώ κοιτάζω για πολλά λεφτά. Γουστάρεις 150 για δύο ώρες;

12χρονη (53χρονος ΗΛΙΑΣ ΜΙΧΟΣ): Σιγά που κανονίζεις. Όχι ξενοδοχείο. Και θα δω γιατί έχω τον άντρα μου τώρα, μου δίνει 400 ευρώ.

Την ίδια ώρα ο «Μιχάλης» εμφανίζεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να κάνει πλούσια ζωή, κάτι που δεν μπορεί να δικαιολογηθεί από την επαγγελματική ιδιότητα και ηλικία του.

Συνολικά, τουλάχιστον 10 πρόσωπα έχουν μπει στο στόχαστρο των αρχών, μετά από έρευνα στις επικοινωνίες του Ηλία Μίχου και πλέον είναι θέμα χρόνου η σύλληψη τους.

Για τους αστυνομικούς είναι θέμα χρόνου να εντοπιστούν όλοι όσοι κακοποίησαν βάναυσα σωματικά και ψυχικά το 12χρονο παιδί.

Οι αστυνομικοί δουλεύουν καθημερινά πυρετωδώς και αναλύουν τις εκατοντάδες συνομιλίες που έχουν βρεθεί μέσω της εφαρμογής με τα 51 προφίλ που είχε δημιουργήσει ο Μίχος για την ανήλικη.

Ποιοι έστελναν μηνύματα στο παιδί
Από τους 212 που έχουν ανταλλάξει μηνύματα με την ανήλικη οι αστυνομικοί προσπαθούν να εντοπίσουν εκείνους που έκλεισαν ραντεβού μαζί της. Σύμφωνα με πληροφορίες οι περισσότεροι άνδρες που έστειλαν τουλάχιστον ένα μήνυμα στην 12χρονη είναι μεταξύ 45 και 60 ετών.

Ωστόσο μεταξύ τους υπάρχουν και νεότεροι, ακόμα και 20 ετών. Πρόκειται για ανθρώπους που χρησιμοποιούν ως επί το πλείστον ψευδώνυμα ενώ προέρχονται από διάφορους επαγγελματικούς χώρους. Μηχανικοί και σεφ μέχρι δικηγόροι δημοσιογράφοι και επιχειρηματίες όπως γράφουν οι ίδιοι στα προφίλ τους.

Στα χέρια των αστυνομικών που γνωρίζουν την ηλεκτρονική ταυτότητα των συσκευών που χρησιμοποιούσαν βρίσκονται τα email, τα ψευδώνυμά τους αλλά και οι αριθμοί των τηλεφώνων τους σε κάποιες περιπτώσεις.

Τουλάχιστον 10 από αυτά τα πρόσωπα που δεν έχουν ακόμα συλληφθεί φέρεται να έχουν ταυτοποιηθεί ότι κακοποίησαν το κοριτσάκι ανοίγοντας νέο κύκλο συλλήψεων μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr