search-button
cross-out

Κολωνός: Με αυτά τα μηνύματα εξέδιδε τη 12χρονη ο Μίχος

Στο φως τα μηνύματα που έστελνε ο κατηγορούμενος Ηλίας Μίχος στους υποψήφιους «πελάτες». Ζητούσε από 50 έως 230 ευρώ για ένα ραντεβού με τη «17χρονη Ε.», όπως εμφάνιζε το 12χρονο θύμα στον Κολωνό.
Κολωνός: Με αυτά τα μηνύματα εξέδιδε τη 12χρονη ο Μίχος

Τα στοιχεία που προκύπτουν από τη δικογραφία της υπόθεσης με τον βιασμό και την σεξουαλική εκμετάλλευση του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό, σοκάρουν για άλλη μια φορά.

Στην πλατφόρμα γνωριμιών όπου είχε ανοίξει λογαριασμό, ο 53χρονος κατηγορούμενος είχε, σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν στη δικογραφία, ανεβάσει την πραγματική φωτογραφία της 12χρονης, αλλά ανέφερε πως ήταν 16-17 ετών και αναζητούσε γνωριμίες για σεξουαλική συνεύρεση!

Συνήθως, οι συνομιλίες ξεκινούσαν με ένα τυποποιημένο μήνυμα, όπου δινόταν η περιγραφή του κοριτσιού, με αλλαγμένα φυσικά τα στοιχεία της. Αναφερόταν εκεί ότι ήταν 17 ετών, περίπου 40 κιλά, ύψους 1,65 και εκφραζόταν η επιθυμία (!) για σεξουαλική συνεύρεση σε αυτοκίνητο έναντι 70 ευρώ.

Δίνονταν επίσης ο αριθμός του τηλεφώνου του παιδιού, με την προτροπή στους «πελάτες» να επικοινωνήσουν μαζί της είτε μέσω τηλεφώνου, είτε μέσω Viber.

Από το προφίλ αυτό, ο διαχειριστής του, ο 53χρονος Μίχος κατά τις αρχές, είχε επικοινωνήσει με 212 άτομα, τουλάχιστον μια φορά με τον καθένα!

Στο μεταξύ, οι αρχές έχουν καταφέρει να ταυτοποιήσουν πέντε από τους ιδιοκτήτες των κινητών με τα οποία γίνει επικοινωνία από τα δυο «πακιστανικά» τηλέφωνα που είχε στην κατοχή του το 12χρονο κορίτσι.

Τα πέντε νούμερα ανήκουν σε δυο αλλοδαπούς άνδρες, σε δυο Ελληνίδες γυναίκες (πιθανόν δεν χρησιμοποιούσαν οι ίδιες τα τηλέφωνα αλλά κάποια άλλα, άγνωστα πρόσωπα) και σε έναν Έλληνα.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr