search-button
cross-out

Κολωνός: Οι αποκαλύψεις της 12χρονης στους παιδοψυχολόγους – Ο «Μιχάλης», ο «Π» και ο «Α» – Αναγνώρισε πέντε βιαστές

Λόγια γροθιά στο στομάχι. Είναι ο τρόπος που περιέγραψε το 12χρονο κοριτσάκι από τον Κολωνό το φρίκη που έζησε στα χέρια του 53χρονου Ηλία Μίχου, του ανθρώπου που κατηγορείται ότι τη βίασε και την εξέδιδε. Θέμα χρόνου η έκδοση νέων ενταλμάτων σύλληψης.
Κολωνός: Οι αποκαλύψεις της 12χρονης στους παιδοψυχολόγους – Ο «Μιχάλης», ο «Π» και ο «Α» – Αναγνώρισε πέντε βιαστές

Την απειλούσε με μαχαίρια και όπλα. Της έλεγε πως θα κάνει κακό στην ίδια και την οικογένειά της ή πως θα την κάνει ρεζίλι. Καταδίκασε στο φόβο ένα 12χρονο κορίτσι για να το βιάζει και να το εκδίδει για μερικά ευρώ. Ο ίδιος ο Ηλίας Μίχος, ο φερόμενος ως «εγκέφαλος» των όσων γίνονταν στον Κολωνό και ο συγκατηγορούμενος του Γιάννης Σοφιανίδης εμφανίστηκαν προκλητικοί, ισχυριζόμενοι ακόμη και ότι το 12χρονο παιδί ήταν εκείνο που τους προκαλούσε!

Μέχρι στιγμής, σύμφωνα με πληροφορίες, το 12χρονο κοριτσάκι έχει αναγνωρίσει, από φωτογραφίες, πέντε άτομα που τη βίασαν. Μέσα στην ημέρα, κατά τις ίδιες πληροφορίες, αναμένονται και νέα εντάλματα σύλληψης, τα οποία δεν αποκλείεται να είναι περισσότερα από πέντε. Οι αρχές έχουν επίσης βρει συνομιλίες 5 – 7 ατόμων με τη 12χρονη και περιμένουν να ξεπεράσει το παιδί το σοκ για να της δείξουν κι άλλες φωτογραφίες. Όλα τα άτομα αυτά είναι «υπεράνω υποψίες».

Καθώς μέσα στην ημέρα αναμένεται η έκδοση και νέων ενταλμάτων σύλληψης για πρόσωπα που είχαν βιάσει το 12χρονο παιδί, συνήθως μέσα στα αυτοκίνητά τους (!), στο φως έρχεται η πρώτη βασική κατάθεση του κοριτσιού. Την έδωσε στους παιδοψυχολόγους του τμήματος Προστασίας Ανηλίκων και ήταν εκείνη που οδήγησε στις δυο συλλήψεις, του Ηλία Μίχου και του Γιάννη Σοφιανίδη.

Τα όσα αποκάλυψε το 12χρονο κορίτσι από τον Κολωνό τους ψυχολόγους, έφερε στο φως το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. Το παιδί είχε αρχίσει να δουλεύει στο σούπερ μάρκετ του Ηλία Μίχου τον περασμένο Απρίλιο και ο εφιάλτης των βιασμών, των απειλών και της εκπόρνευσης, δεν άργησε να αρχίσει. Η 12χρονη έχει αναγνωρίσει τον Σοφιανίδη και έχει καταθέσει ότι έχει βιαστεί από 11 άνδρες. Έχει δώσει και ονόματα. Έχει πει πως τα ονόματα δυο ανδρών που τη βίασαν αρχίζουν από «Π» και ενός από «Α».

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει και ο μυστήριος ρόλος ενός άνδρα με το όνομα «Μιχάλης», που συνόδευε (όταν δεν πήγαινε ο Μίχος) το ανήλικο κορίτσι στα ραντεβού που της έκλεινε ο 53χρονος για να την κακοποιούν σεξουαλικά οι «πελάτες» του.

«Ο Μίχος με απειλούσε»
Στην κατάθεση του 12χρονου παιδιού που δημοσιοποίησε το Star, το κοριτσάκι περιέγραψε με λεπτομέρειες τη φρίκη, τις απειλές, το φόβο, την κακοποίηση.

«Ήταν μια μέρα να πάμε κάτω στην αποθήκη. Άρχισε να χουφτώνει, μου έπιασε τον κ@@@. Με απείλησε με μαχαίρια και όπλα, μου είπε άμα το πω θα με σκοτώσει εμένα ή την οικογένεια μου ή θα με κάνει ρεζίλι. Του είπα δε θέλω και με απείλησε. Ήθελε να κάνουμε σεξ. Με απειλούσε ότι αν δεν κάνουμε θα με σκοτώσει. Μια μέρα που κάναμε εγώ δεν ήθελα και μου έκανε μόνο (σ.σ. περιέγραψε πως τη βίασε ο Μίχος). Όλες τις φορές το κάναμε στο μαγαζί του, κάτω στην αποθήκη. Μου έλεγε πάμε δήθεν να μαζέψουμε κάποια πράγματα, κάποια χαρτιά από κάτω και πάνω ήταν άλλος υπάλληλος για να κρατάει το μαγαζί. Αυτός ο υπάλληλος δεν με ενόχλησε ποτέ, δεν κατάλαβε ποτέ, δεν ήξερε τι γινόταν… (…)

Με έβαζε να το κάνω και με άλλους. Με έβαζε να κάνω σεξ μαζί τους και να μου δίνουν λεφτά και να του τα δίνω. Μου έλεγε αν δεν το κάνω… Μου έδειχνε τα όπλα και τα μαχαίρια. Τους έβρισκε λογικά σε κάποιο site τους άνδρες, δεν ήταν φίλοι του. Είχε τον λογαριασμό μου και έστελνε εκ μέρους μου μηνύματα. Έβαζε τον αριθμό μου, μου ερχόταν ένας κωδικός και του τον έδινα. Είχε εγκαταστήσει το viber μου στο κινητό του. Το είχα και εγώ και αυτός. Με πήγαινε αυτός στους πελάτες με το αμάξι του, εκεί στα Σεπόλια. Με όλους βρισκόμουν εκεί κοντά στο μαγαζί του Μίχου. Με άφηνε στο μετρό και περίμενα μέχρι να έρθουν. Με 11 άνδρες έχω βρεθεί. Με άφηναν εκεί που με παίρνανε και μετά πήγαινα στο μαγαζί του Μίχου. Δεν πήγαινα ούτε σε σπίτια ούτε σε ξενοδοχεία. Μου δίνανε τα χρήματα στο χέρι, γύρω στα 50 ευρώ και τα έδινα στον Μίχο».

Η 12χρονη είπε πως τον Ηλία Μίχο τον γνώριζε όλη η οικογένειά της και ο πατέρας της. Όταν τη ρώτησαν τι γνώμη έχει για τον 53χρονο, φέρεται αρχικά να τον χαρακτήρισε «καλό». Αλλά στη συνέχεια αποκάλυψε τα όσα είχε ζήσει και τραυμάτισαν για πάντα την παιδική ψυχή της. «Φοβόμουν και δεν ήθελα να γίνω ρεζίλι, γι’ αυτό δε μίλησα νωρίτερα».

Είπε επίσης ότι όλα τα λεφτά τα έδινε στον 53χρονο. «Μπορεί κάποια στιγμή να κράτησα ένα ευρώ. Δεν έχω συναισθήματα για τον Μίχο, να πάει εκεί που του αξίζει, στη φυλακή».

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr