search-button
cross-out

Κολωνός: Πώς συνελήφθη ο 17χρονος που εκβίαζε με πορνογραφικό υλικό τον πατέρα 14χρονης

Ανάστατη είναι η γειτονιά που βρίσκεται το περίπτερο του 57χρονου πατέρα στον Κολωνό, μετά τις απειλές που δέχτηκε από έναν 17χρονο για να μην δημοσιοποιήσει βίντεο με την ανήλικη κόρη του.
Κολωνός: Πώς συνελήφθη ο 17χρονος που εκβίαζε με πορνογραφικό υλικό τον πατέρα 14χρονης

Συγκεκριμένα, ο 17χρονος, απειλούσε και ζητούσε χρήματα από τον 57χρονο ιδιοκτήτη περιπτέρου στον Κολωνό για να μην ανεβάσει στα social media πορνογραφικό βίντεο, με την 14χρονη κόρη του.

Πιο συγκεκριμένα, ο 17χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, πήγε το μεσημέρι της Τετάρτης στο περίπτερο του πατέρα της 14χρονης, με την οποία διατηρούσε σχέση, προκειμένου να του αποσπάσει χρήματα, δείχνοντας του ένα βίντεο πορνογραφικού περιεχομένου με την κόρη του.

Μάρτυρας που ήταν έξω από το περίπτερο την ώρα που ο 17χρονος εκβίαζε τον πατέρα μίλησε στο newsit.gr και ανέφερε πως όλα έγιναν «περίπου στις 4 το μεσημέρι, ήρθαν στο περίπτερο δύο άτομα και τον απείλησαν. Δεν πιάστηκαν στα χέρια, τον απείλησαν λεκτικά. Μετά ήρθε αμέσως η αστυνομία και τους συνέλαβε. Έμοιαζαν να είναι περίπου 19 με 20 χρονών».

Συνελήφθη ο 17χρονος
Όπως ήταν αναμενόμενο ο 17χρονος συνελήφθη άμεσα για εκβιασμό, ενώ προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr