search-button
cross-out

Κολωνός: Τα στοιχεία που «καίνε» τη μητέρα της 12χρονης – «Μίλησε» το wifi του σπιτιού της

Μπορεί η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό να αρνείται οποιαδήποτε συμμετοχή στην υπόθεση μαστροπείας, αλλά τα στοιχεία εις βάρος της είναι αδιάσειστα.
Κολωνός: Τα στοιχεία που «καίνε» τη μητέρα της 12χρονης – «Μίλησε» το wifi του σπιτιού της

Η μητέρα της 12χρονης βρίσκεται στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ έχοντας πάρει προθεσμία έως τη Δευτέρα για την απολογία της. Ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος παρουσίασε αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι Αρχές και την ενοχοποιούν.

Συγκεκριμένα υπάρχουν ροές χρημάτων από την 12χρονη (20 με 30 ευρώ) αλλά και από τρία τέσσερα άγνωστα πρόσωπα (ενδέχεται να είναι πελάτες) προς τον λογαριασμό της μητέρας. Η 37χρονη έχει ισχυριστεί πως η ανήλικη είχε πάρει την κάρτα της και το IBAN της και έτσι κατατέθηκαν τα ποσά.

Το πιο σημαντικό είναι πως το κοινωνικό προφίλ που είχε δημιουργήσει ο 53χρονος στο όνομα της 12χρονης είναι συνδεδεμένο με το wifi της κατοικίας της. Πως γίνεται να συμβαίνει αυτό ενώ το προφίλ το έχει δημιουργήσει κάποιος άλλος. Η ανήλικη έχει ισχυριστεί πως έμπαινε και η ίδια στο συγκεκριμένο προφίλ προκειμένου να αποδεικνύει στους «πελάτες» πως είναι πράγματι γυναίκα πίσω από το προφίλ.

Ομως αυτή η σύνδεσή είναι το νέο στοιχείο που επιβαρύνει ακόμη περισσότερο τη θέση της μητέρας. Τα στοιχεία μάλιστα συνηγορούν ότι στην υπόθεση εμπλέκονται αρκετά ακόμη πρόσωπα.

Την επισκέφθηκε ο 19χρονος γιος της στη ΓΑΔΑ
Στο μεταξύ αμίλητη χωρίς να έχει ζητήσει το παραμικρό, παραμένει στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ η 37χρονη μητέρα της 12χρονης. Η 37χρονη θα παραμείνει στον 3ο όροφο της ΓΑΔΑ μέχρι τη Δευτέρα. Σήμερα την επισκέφτηκαν η δικηγόρος της, η οποία δήλωσε πως η εντολέας της όλη την ώρα «κλαίει κα οδύρεται, δεν τρώει, δεν πίνει και δεν κοιμάται».

Η κρατούμενη δέχθηκε επίσκεψη και από τον 19χρονο γιο της ο οποίος βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση στους δημοσιογράφους.

Την ίδια ώρα σε διαφορετικά κελιά στον 7ο όροφο  κρατούνται οι δύο συλληφθέντες της υπόθεσης, Ηλίας Μίχος και Γιάννης Σοφιανίδης. Ο πρώτος θα οδηγηθεί στο σωφρονιστικό ίδρυμα των Γρεβενών και ο δεύτερος σε αυτό της Τρίπολης.

Να σημειωθεί ότι ο 53χρονος στην απολογία του είπε ότι όσον αφορά τη μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό, που κατηγορείται για διακεκριμένη μαστροπεία στη σοκαριστική υπόθεση βιασμού, ότι «πιστεύει πως ήξερε τι συνέβαινε» και πρόσθεσε ότι «η 12χρονη μου είπε να της δώσω 50 ευρώ, για να τα δώσει στη μητέρα της, για να μας αφήσει να βγούμε, αλλά αυτό δεν έγινε».

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr