search-button
cross-out

Κομοτηνή: Περιέλουσε τη γυναίκα του με βενζίνη και της έβαλε φωτιά

Στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Κομοτηνής μεταφέρθηκε την Πέμπτη εσπευσμένα γυναίκα, η οποία φέρει σοβαρά εγκαύματα.
Κομοτηνή: Περιέλουσε τη γυναίκα του με βενζίνη και της έβαλε φωτιά

Σύμφωνα με πληροφορίες του xronos.gr η γυναίκα είναι περί των 50 ετών και μάλιστα είναι άτομο με αναπηρία. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες τα εγκαύματα προκλήθηκαν από βενζίνη.

Συγκεκριμένα το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Πέμπτης (8/9) λίγο μετά τις 11, όταν ένας 62χρονος περιέλουσε με βενζίνη τη σύζυγό του και ύστερα της έβαλε φωτιά.

Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Κομοτηνής με σοβαρά εγκαύματα και δίνει μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Ο 62χρονος δράστης συνελήφθη και σύμφωνα με τα όσα είπε στους αστυνομικούς, προέβη στην αποτρόπαια πράξη του επειδή η γυναίκα του, του αποκάλυψε πως έχει βρει άλλον άντρα.

Τότε ο άντρας πήγε στο βενζινάδικο, αγόρασε ένα μπιτόνι βενζίνη, γύρισε σπίτι και της έβαλε φωτιά. Ύστερα, απ’ ό,τι φαίνεται μετάνιωσε για την φρικτή πράξη του, έσβησε τη φωτιά και κάλεσε το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία.

Πηγή: newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr