search-button
cross-out

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Γνωστή τραγουδίστρια αποκαλύπτει – «Έριχνε λουλούδια… καλοπληρωτής»

Γνωστή τραγουδίστρια αποκαλύπτει ότι ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος πήγαινε στα μπουζούκια με πρόσωπο και έδινε λεφτά για λουλούδια και ποτά
Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Γνωστή τραγουδίστρια αποκαλύπτει – «Έριχνε λουλούδια… καλοπληρωτής»

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τη «διπλή» ζωή του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου, του δημιουργού της Κοινωνικής Κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος» που ελέγχεται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, απάτη και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.

Άνθρωποι που τον γνωρίζουν, εθελοντές αλλά και καλλιτέχνες οι οποίοι τον ήξεραν μιλάνε για εκείνον και στιγμές που τον έβλεπαν εκτός… κουζίνας.

«Ερχόταν το διάστημα 2009 – 2010 που είχα μία επιχείρηση που λεγόταν Πριγκιπέσσα Live στη Δροσοπούλου. Ερχόταν τουλάχιστον δύο με τρεις φορές το μήνα. Έκανε λουλουδάκια, ήταν κύριος. Ο μετρ είχε πει ότι ήταν καλοπληρωτής. Δεν είχαμε θέματα και φαινόταν πολύ αριστοκρατικός. Ούτε καν φτωχός ας πούμε. Φαινόταν άνθρωπος που είχε χρήματα, όχι άφραγκος. Κυριλέ».

«Ερχόταν με την παρέα του. Πολλές φορές ερχόταν μόνο με γυναίκα. Διασκέδαζε ήρεμα, με χαμηλών τόνων παρουσία. Με τα λουλούδια του, έπαιρνε πάντα ένα μπουκάλι ουίσκι. Θυμάμαι ότι ήταν φαν σε εμένα και στο μαγαζί. Τον θυμάμαι πολύ αυτόν τον άνθρωπο. Θυμάμαι ότι ερχόταν πάντα κυριλέ, δηλαδή καλοντυμένος, πολύ ευγενής με τον κόσμο. Με τα λουλούδια του. Μάλιστα, αν θυμάμαι καλά, ζητούσε ένα ζεϊμπέκικο και το χόρευε. Ένα ζεϊμπέκικο που έλεγα τότε εγώ», πρόσθεσε η Χριστίνα Δελλή.

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Η μαρτυρία για τη φωτογραφία που έπαιζε φρουτάκια

Νωρίτερα, σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στον ΑΝΤ1 από πρώην εθελοντή στον «Άλλο Άνθρωπο» ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος έπαιζε τακτικότατα τυχερά παιχνίδια.

Όπως ανέφερε ο πρώην εθελοντής, αρχικά τον γνώρισε ως έναν «άνθρωπο που βοηθούσε τον κόσμο». Για την σχέση του με τα τυχερά παιχνίδια ανέφερε: «Άλλοτε ήταν καλός, άλλοτε έχανε, τις περισσότερες φορές κέρδιζε. Ήταν καθημερινός πελάτης».

Σημείωσε μάλιστα πως κάποια στιγμή τον εντόπισε και τον τράβηξε φωτογραφία να παίζει. «Τον τράβηξα φωτογραφία, του την είχα στείλει και στο μέσεντζερ και με παρακαλούσε να την σβήσω», είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά την πηγή των χρημάτων με τα οποία έπαιζε τυχερά στα παιχνίδια ο πρώην εθελοντής ανέφερε: «Φανταζόμουν πως του έδινε η κυρία για να παίζει, είχα ακούσει πως αυτός χρωστούσε στην εφορία και δεν μπορούσε να έχει τίποτα στο όνομα του».

Ο πρώην εθελοντής στον «Άλλο Άνθρωπο» αναφέρθηκε επίσης στα ταξίδια στο εξωτερικό με την συνοδεία της ξανθιάς κυρίας. «Έκαναν ταξίδια μαζί με την ξανθιά κυρία, έκαναν κοινοποιήσεις ότι είμαστε Ιταλία, είμαστε εδώ είμαστε εκεί, για πάρτη τους όχι για την Κοινωνική Κουζίνα. Η κυρία έκανε κοινοποιήσεις τα βίντεό τους», πρόσθεσε.

newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr