search-button
cross-out

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Ξεκινά έρευνα για ΜΚΟ που συμμετείχαν η αδελφή και ο γαμπρός του

Στην εν λόγω ΜΚΟ εταίροι φέρονται να ήταν η αδελφή και ο γαμπρός του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου
Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Ξεκινά έρευνα για ΜΚΟ που συμμετείχαν η αδελφή και ο γαμπρός του

Ενδελεχής είναι η έρευνα των αρχών για την υπόθεση του ιδρυτή της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος», Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου και πλέον στο μικροσκόπιο των αρχών τίθεται μία συγκεκριμένη ΜΚΟ.

Η Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση με την επωνυμία «Οι φίλοι του Άλλου Ανθρώπου» έχει τεθεί στο μικροσκόπιο των αρχών, πέραν από την έρευνα των τραπεζικών λογαριασμών των εμπλεκόμενων στην υπόθεση, όπως αναφέρθηκε στον ΣΚΑΙ.

Στον ΑΝΤ1 αναφέρθηκε για το θέμα πως σχετικά με την εθελοντική δράση της «Κοινωνικής Κουζίνας» είχε συσταθεί μια αστική ΜΚΟ το 2016, όπου εταίροι φέρονται να ήταν η αδελφή και ο γαμπρός του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η ΜΚΟ ιδρύθηκε μετά από πιέσεις εταιρειών τροφίμων και σούπερ μάρκετ για να μπορούν να δικαιολογούν τις προσφορές που παρείχαν.

Η έδρα είχε έδρα σε γραφεία στη Λεωφόρο Συγγρού.

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Η μαρτυρία για τη φωτογραφία που έπαιζε φρουτάκια

Νωρίτερα, σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στον ΑΝΤ1 από πρώην εθελοντή στον «Άλλο Άνθρωπο» ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος έπαιζε τακτικότατα τυχερά παιχνίδια.

Όπως ανέφερε ο πρώην εθελοντής, αρχικά τον γνώρισε ως έναν «άνθρωπο που βοηθούσε τον κόσμο». Για την σχέση του με τα τυχερά παιχνίδια ανέφερε: «Άλλοτε ήταν καλός, άλλοτε έχανε, τις περισσότερες φορές κέρδιζε. Ήταν καθημερινός πελάτης».

Σημείωσε μάλιστα πως κάποια στιγμή τον εντόπισε και τον τράβηξε φωτογραφία να παίζει. «Τον τράβηξα φωτογραφία, του την είχα στείλει και στο μέσεντζερ και με παρακαλούσε να την σβήσω», είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά την πηγή των χρημάτων με τα οποία έπαιζε τυχερά στα παιχνίδια ο πρώην εθελοντής ανέφερε: «Φανταζόμουν πως του έδινε η κυρία για να παίζει, είχα ακούσει πως αυτός χρωστούσε στην εφορία και δεν μπορούσε να έχει τίποτα στο όνομα του».

Ο πρώην εθελοντής στον «Άλλο Άνθρωπο» αναφέρθηκε επίσης στα ταξίδια στο εξωτερικό με την συνοδεία της ξανθιάς κυρίας. «Έκαναν ταξίδια μαζί με την ξανθιά κυρία, έκαναν κοινοποιήσεις ότι είμαστε Ιταλία, είμαστε εδώ είμαστε εκεί, για πάρτη τους όχι για την Κοινωνική Κουζίνα. Η κυρία έκανε κοινοποιήσεις τα βίντεό τους», πρόσθεσε.

newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr