search-button
cross-out

Κορονοϊός: Κρίσιμες ώρες για τον Βασίλη Λεβέντη – Γιατί δεν είχε εμβολιαστεί

Τι ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ένωσης Κεντρώων στο OPEN
Κορονοϊός: Κρίσιμες ώρες για τον Βασίλη Λεβέντη – Γιατί δεν είχε εμβολιαστεί

Σε κρίσιμη κατάσταση συνεχίζει να νοσηλεύεται, διασωληνωμένος με κορονοϊό, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.

Βασίλης Λεβέντης: Γιατί δεν είχε εμβολιαστεί
Μιλώντας στο OPEN, ο εκπρόσωπος Τύπου της Ένωσης Κεντρώων, επεσήμανε πως η κατάσταση της υγείας του Βασίλη Λεβέντη «παραμένει κρίσιμη πλην σταθερή». Παράλληλα τόνισε πως ο Βασίλης Λεβέντης είχε ολοκληρώσει ένα ιατρικό τσεκ απ στα τέλη Ιουλίου – αρχές Αυγούστου, λέγοντας πως ήταν θέμα χρόνου να κάνει το εμβόλιο. Ο ίδιος είπε πως ο κ. Λεβέντης δεν ήταν κατά του εμβολίου και προχωρούσε σε δηλώσεις προτροπής για εμβολιασμό.

Το μεσημέρι της Κυριακής, το νοσοκομείο Ευαγγελισμός εξέδωσε ιατρικό ανακοινωθέν για την πορεία της υγείας του κ. Λεβέντη: «Το Σάββατο 25/9/2021 διεκομίσθη με συμπτώματα COVID-19 στο ΓΝΑ Ευαγγελισμός, ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης. Εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου όπου και διασωληνώθηκε. Χορηγείται η δέουσα φαρμακευτική αγωγή και η κατάστασή του χαρακτηρίζεται κρίσιμη».

Η ανάρτηση του γιου του: Όποιος επιθυμεί ας κάνει μια προσευχή
Με ανάρτησή του στο Facebook, ο γιος του, Μάριος Γεωργιάδης υπογράμμισε τις δύσκολες στιγμές που περνά η οικογένεια και ταυτόχρονα ευχαρίστησε τον κόσμο για το ενδιαφέρον που δείχνει για την υπόθεση. Παράλληλα κάλεσε όποιον επιθυμεί να κάνει μία προσευχή.

Σας ευχαριστούμε όλους θερμά για το ενδιαφέρον, την αγάπη και την στήριξη σας στην σκληρή και άνιση μάχη που δίνει ο πατέρας μου με τον κορόνοϊο. Είναι δύσκολες οι στιγμές για την οικογένεια μας και παρακαλούμε να τις σεβαστείτε και να κατανοήσετε την αδυναμία ανταπόκρισης από πλευράς μας. Σύντομα θα επικοινωνήσουμε με όλες και όλους σας.

Όποιος επιθυμεί ας κάνει μια προσευχή…

Πηγή: ethnos.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr