search-button
cross-out

Κορονοϊός στον Άγιο Σάββα: 15 κρούσματα στο προσωπικό και 4 σε ασθενείς

Αναστάτωση στο Ογκολογικό Νοσοκομείο Άγιος Σάββας από κρούσματα στο προσωπικό και σε ασθενείς
Κορονοϊός στον Άγιο Σάββα: 15 κρούσματα στο προσωπικό και 4 σε ασθενείς

Eπί πόδος είναι εδώ και ώρες οι υγειονομικές αρχές μετά τη επιβεβαιώση κρουσμάτων στο Ογκολογικό Νοσοκομείο Άγιος Σάββας. Ειδικότερα μετά την επιβεβαίωση 3 ιατρών της Β’ Παθολογικής Ογκολογικής Κλινικής, θετικών στον κορονοϊό, ακολούθησαν οι εξής ενέργειες:

Απολύμανση όλων των χώρων
Eκτεταμένη ιχνηλάτηση σε Β΄ Παθολογική Ογκολογική Κλινική και στην Γ2 Ορθοπαιδική Κλινική, τόσο σε υγειονομικό προσωπικό, όσο και σε νοσηλευόμενους
Σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας, διαπιστώθηκαν συνολικά 15 κρούσματα στο προσωπικό και 4 κρούσματα σε νοσηλευόμενους ασθενείς.

Οι 15 επιβεβαιωμένοι θετικοί από το προσωπικό, ασυμπτωματικοί ή με ήπια συμπτωματολογία, παραμένουν κατ’ οίκον. Επιπλέον, για προληπτικούς λόγους, τέθηκαν σε καραντίνα 25 άτομα από το προσωπικό. Οι 4 ασθενείς μεταφέρονται εντός της ημέρας σε απλές κλίνες της Κλινικής COVID του Νοσοκομείου «Αμαλία Φλέμιγκ».

Η Γ2 Ορθοπαιδική Κλινική συνεχίζει κανονικά τη λειτουργία της. Η Β΄ Παθολογική Ογκολογική Κλινική αναστέλλει τις εισαγωγές νέων ασθενών για μία εβδομάδα. Οι νοσηλευόμενοι στην Κλινική μεταφέρθηκαν στην Α’ Παθολογική Ογκολογική Κλινική.

Επισημαίνεται, ότι οι χημειοθεραπείες όλων των ασθενών συνεχίζονται κανονικά. Τέλος, από σήμερα το πρωί πραγματοποιούνται rapid tests σε όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου (σύνολο 1.200 άτομα).

Πηγή: ethnos.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr