search-button
cross-out

Κορωνοϊός – Συγκίνηση στον Βόλο: Ανδρόγυνο έφυγε από τη ζωή με διαφορά 7 ημερών

Πρώτος «έφυγε» ο 67χρονος άντρας που δεν είχε προλάβει να εμβολιαστεί - Λίγες μέρες μετά κατέληξε και η 66χρονη σύζυγός του
Κορωνοϊός – Συγκίνηση στον Βόλο: Ανδρόγυνο έφυγε από τη ζωή με διαφορά 7 ημερών

Άλλη μια οικογενειακή τραγωδία με πρωταγωνιστή τον κορωνοϊό καταγράφηκε στον Βόλο, καθώς ένα ανδρόγυνο «έφυγε» από τη ζωή με διαφορά επτά ημερών.

Πρώτος κατέληξε, σύμφωνα με το Magnesianews, ο 67χρονος άνδρας, ο οποίος δεν είχε προλάβει να εμβολιαστεί, νόσησε με κορωνοϊό και τις πρώτες ημέρες, παρά τα συμπτώματά του, παρέμεινε σπίτι. Όσο τα συμπτώματα δεν υποχωρούσαν, ο 67χρονος ζήτησε νοσοκομειακή φροντίδα και νοσηλεύτηκε στο Νοσοκομείο Βόλου. Όμως η κατάσταση της υγείας του ήταν μη αναστρέψιμη. Κατέληξε στις 2 Δεκεμβρίου.

Από κορωνοϊό, όμως, νόσησε και η 66χρονη σύζυγός του, η οποία νοσηλεύονταν στη ΜΕΘ Covid του Νοσοκομείου. Παρά τη μάχη που έδωσε, δεν τα κατάφερε και χθες κατέληξε. Σήμερα τελέστηκε η κηδεία της, λίγες ημέρες μόλις μετά από την κηδεία του συζύγου της.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr