search-button
cross-out

Κορυδαλλός: Σφραγίζεται το γηροκομείο – κολαστήριο – Aπομακρύνονται οι ηλικιωμένοι

Σοκ προκαλεί το πόρισμα του Συνηγόρου του Πολίτη για το Γηροκομείο – κολαστήριο στον Κορυδαλλό.
Κορυδαλλός: Σφραγίζεται το γηροκομείο – κολαστήριο – Aπομακρύνονται οι ηλικιωμένοι

Όπως αναφέρει, μεταξύ άλλων, επιβεβαιώνονται οι καταγγελίες ότι σε κάποιους από τους ελέγχους που είχαν γίνει από την Περιφέρεια, βρέθηκαν οι ηλικιωμένοι πραγματικά σε άθλια κατάσταση.

Διαπιστώθηκαν παρατυπίες ακόμα και στις μερίδες του φαγητού. Ενώ θα έπρεπε να ήταν 56 μερίδες για 56 άτομα, βρέθηκε ότι είχαν προμηθευτεί 35, που σημαίνει, ότι μοίραζαν το φαγητό σε ακόμα μικρότερες ποσότητες.

Αυτό το οποίο προκαλεί ιδιαίτερη αίσθηση είναι το γεγονός ότι φαίνεται να υπήρχε αριθμός ηλικιωμένων, οι οποίοι στη συνέχεια «εξαφανίζονται» χωρίς κανείς να γνωρίζει την τύχη τους. Δεν υπάρχει δηλαδή αναφορά εάν διακομίστηκαν σε νοσοκομείο, αν απεβίωσαν, αν τους πήραν οι συγγενείς τους από εκεί.

Εντός της ημέρας αναμένεται να ξεκινήσει η διαδικασία απομάκρυνσης των ηλικιωμένων 34 στον αριθμό, που έχουν παραμείνει στο γηροκομείο. Στη συνέχεια αυτό θα σφραγιστεί με βάση την απόφαση της Περιφέρειας Αττικής.

news.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr