search-button
cross-out

Κως – Δολοφονία Αναστάζια: Δίωξη και για βιασμό στον 32χρονο Μπαγκλαντεσιανό

Συμπληρωματική δίωξη και για βιασμό ασκήθηκε στον 32χρονο Μπαγκλαντεσιανό, που κατηγορείται για τη δολοφονία της Αναστάζια στην Κω.
Κως – Δολοφονία Αναστάζια: Δίωξη και για βιασμό στον 32χρονο Μπαγκλαντεσιανό

Υπενθυμίζεται πως στον 32χρονο Μπαγκλαντεσιανό, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο για τη δολοφονία της 27χρονης που έχει συγκλονίσει το νησί της Κω, είχε ασκηθεί και δίωξη για αρπαγή και ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Ο ίδιος οδηγήθηκε νωρίτερα την Παρασκευή (23.06.23) ενώπιον του ανακριτή, καθώς τα τελευταία στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας, αποδείχθηκαν καθοριστικά για την άσκηση δίωξης σε βάρος του για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Τον Μπαγκλαντεσιανό «έκαψαν» από τη μια το βίντεο που τον έχει καταγράψει να βγαίνει από το σπίτι του με την Αναστάζια το μοιραίο βράδυ και από την άλλη το γεγονός ότι από το κινητό της 27χρονης είχαν αφαιρεθεί φωτογραφίες, αρχεία κλήσεων και βίντεο από το βράδυ στο οποίο βρήκε τραγικό θάνατο.

newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr