search-button
cross-out

Κως: «Μας κίνησαν την περιέργεια τα ξύλα…» – Τι λέει η εθελόντρια που εντόπισε τη σορό της Aναστάζια

Η σορός της Αναστάζια εντοπίστηκε γυμνή, ανάμεσα σε κλαδιά, με το μισό της σώμα σκεπασμένο με σακούλα και το άλλο μισό σκεπασμένο με αρμυρίκια και κλαδιά
Κως: «Μας κίνησαν την περιέργεια τα ξύλα…» – Τι λέει η εθελόντρια που εντόπισε τη σορό της Aναστάζια

Εμμένει στην αθωότητά του ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές, ο οποίος θεωρείται βασικός ύποπτος για την υπόθεση της δολοφονίας της 27χρονης στην Κω.

Στο Mega και την εκπομπή Live News μίλησε κάτοικος της περιοχής στην Κω, η οποία βρηκε την σορό της Αναστάζια.

Το απόγευμα της Κυριακής δύο εθελόντριες από την ελληνική ομάδα διάσωσης που πήραν μέρος στις έρευνες βρήκαν τη σορό της άτυχης Αναστάζια στην περιοχή των Αλυκών, ανάμεσα σε χόρτα. Η σορός της Αναστάζια εντοπίστηκε γυμνή, ανάμεσα σε κλαδιά, με το μισό της σώμα σκεπασμένο με σακούλα και το άλλο μισό σκεπασμένο με αρμυρίκια και κλαδιά.

Η Θεοδώρα Παναγιωτίδη, μία από τις εθελόντριες που εντόπισαν τη σορό της νεαρής γυναίκας μίλησε στο LIVE NEWS για το πώς εντόπισαν το άψυχο σώμα.

«Μαζί με μία άλλη εθελόντρια της πυροσβεστικής είχαμε ξεκινήσει την έρευνα από το συγκεκριμένο σημείο και καθώς προχωρούσαμε προς τις Αλυκές, βλέπαμε κάποιες συστάδες μέσα στο χωράφι οπότε αρχίσαμε να τα ερευνούμε εξονυχιστικά. Φτάνοντας στο σημείο όπου βρέθηκε η σορός, κοιτάξαμε περιμετρικά και πίσω υπήρχε μία ντάνα, ένα ύψωμα από στάχυα και ξύλα. Φεύγω εγώ να πάω προς τα κάτω και μένει η άλλη εθελόντρια, η οποία άρχισε να ψάχνει το συγκεκριμένο σημείο.

»Με μία πρώτη ματιά, δεν έβλεπες κάτι. Εμάς μας κίνησε την περιέργεια το ότι υπήρχαν σε ένα συγκεκριμένο σημείο τα ξύλα. Με φώναξε η εθελόντρια και μου είπε πως η δυσοσμία είναι έντονη. Τότε πήγαμε και ξεκινήσαμε να αφαιρούμε τα ξύλα. Όσο περισσότερο βγάζαμε τα στάχυα, τόσο πιο έντονη ήταν η μυρωδιά».

newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr