search-button
cross-out

Κως: Ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές έπαιξε ξύλο στα κρατητήρια-Τα σημάδια στο πρόσωπο του και όλα όσα συνέβησαν

Ο ιατροδικαστής έχει αποδώσει τον θάνατο της άτυχης Αναστάζια σε στραγγαλισμό, καθώς η 27χρονη δεν φέρει άλλα τραύματα, πέρα από κάποια σημάδια στο σώμα της από τα κλαδιά με τα οποία είχε καλυφθεί το πτώμα της.
Κως: Ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές έπαιξε ξύλο στα κρατητήρια-Τα σημάδια στο πρόσωπο του και όλα όσα συνέβησαν

Αγώνας δρόμου για τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. – Aναχώρησαν για την Πολωνία η μητέρα και ο σύντροφός της

Ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές, ο οποίος κρατείται στην Κω με τις κατηγορίες της αρπαγής της 27χρονης Αναστάζια από την Πολωνία και της γενετήσιας πράξης με άτομο ανίκανο προς αντίσταση, χαρακτηρίζεται πολύ σκληρός από τους αστυνομικούς. Κρατά το στόμα του κλειστό και δεν αποκαλύπτει τίποτα για την υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, χθες ο 32χρονος επιτέθηκε σε συγκρατούμενούς του στα κρατητήρια. Ήταν άκρως ειρωνικός όταν προσπάθησαν να του μιλήσουν και στη συνέχεια τους επιτέθηκε με αποτέλεσμα να πέσει άγριο ξύλο. Αυτός ήταν και ο λόγος που είχε σημάδια στο πρόσωπό του όταν πέρασε το κατώφλι του ανακριτή.

Κως Μπαγκλαντές Αναστασία

Ο ιατροδικαστής έχει αποδώσει τον θάνατο της άτυχης Αναστάζια σε στραγγαλισμό, καθώς η 27χρονη δεν φέρει άλλα τραύματα, πέρα από κάποια σημάδια στο σώμα της από τα κλαδιά με τα οποία είχε καλυφθεί το πτώμα της. Αυτό που μένει, είναι να ολοκληρωθούν οι εργαστηριακές εξετάσεις, για να διαπιστωθεί αν η 27χρονη Πολωνή έπεσε θύμα βιασμού και αν υπάρχουν ίχνη από το DNA του 32χρονου στο άψυχο σώμα της.

Τα εγκληματολογικά εργαστήρια αναμένεται να ρίξουν φως στις συνθήκες του θανάτου της 27χρονης. Μεγάλο ερώτημα παραμένει όμως το πώς μεταφέρθηκε η σορός της στο σημείο όπου εντοπίστηκε, στις Αλυκές. Έως τώρα οι αστυνομικοί κάνουν εικασίες για τον τρόπο με τον οποίο ο ή οι δράστες κατάφεραν να βγάλουν από το σπίτι την σορό της Αναστάζια. Οι αρχές εκτιμούν ότι οι δράστες είχαν άμεση πρόσβαση σε αυτοκίνητο και κατάφεραν να βγάλουν το πτώμα από το πίσω μέρος του σπιτιού, όπου υπάρχει έξοδος. Για να «δέσουν» την υπόθεση οι αρχές εξετάζουν εξονυχιστικά βιντεοληπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας από το δρομολόγιο που ενδέχεται να ακολούθησαν οι δράστες.

Παράλληλα, «ξεσκονίζουν» τα κινητά της 27χρονης, του 32χρονου αλλά και του συντρόφου της. Κάποια μηνύματα που εντοπίστηκαν προκάλεσαν απορίες για τις σχέσεις του ζευγαριού το τελευταίο διάστημα. Όπως έχει γράψει το enikos.gr, ο σύντροφος της Αναστάζια έχει επιβεβαιώσει στους αστυνομικούς ότι γνώριζαν τον 32χρονο από το Μπαγκλαντές, καθώς από αυτόν φέρεται να είχαν προμηθευτεί ναρκωτικά (χασίς) και αυτός είναι ο λόγος που έχουν ανταλλάξει αρκετά μηνύματα.

 Αναχώρησαν για την Πολωνία η μητέρα και ο σύντροφός της

Στο επίκεντρο των ερευνών για την άγρια δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια στην Κω παραμένει ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές, ο οποίος ήταν και ο τελευταίος που συνάντησε την άτυχη κοπέλα και αναμένεται να απολογηθεί την Τετάρτη, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο να υπήρξε και συνεργός στη δολοφονία και τη μεταφορά του πτώματος.

Αγώνας δρόμου για τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

Το βάρος έχει πέσει στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., που δίνουν μάχη με τον χρόνο, καθώς θέλουν να έχουν παραδώσει -έστω και προφορικά- τα αποτελέσματα από τις κάμερες, το DNA και τα κινητά, έως αύριο, Τετάρτη που απολογείται ο 32χρονος, ώστε η εισαγγελέας να μπορέσει να ασκήσει δίωξη για ανθρωποκτονία.

cretalive.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr