search-button
cross-out

Κοζάνη: Οργή Χαρδαλιά για καφέ-μπαρ και πάρτι – Τι απαντούν οι διοργανωτές στο Χρώμιο

Τι είπε ο υφυπουργός για πιθανότητα επιβολής περιοριστικών μέτρων – Η απάντηση στα στοιχεία της Πολιτικής Προστασίας
Κοζάνη: Οργή Χαρδαλιά για καφέ-μπαρ και πάρτι – Τι απαντούν οι διοργανωτές στο Χρώμιο

Στην Κοζάνη βρέθηκε το Σάββατο ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, καθώς ολόκληρη η Περιφερειακή Ενότητα έχει περάσει από την Παρασκευή στο επίπεδο 4 Aυξημένου Kινδύνου στον Χάρτη Υγειονομικής Ασφάλειας και Προστασίας της κυβέρνησης για τον κορονοϊό. Ετσι, ο κ. Χαρδαλιάς πραγματοποίησε ευρεία σύσκεψη στην έδρα της αντιπεριφέρειας, στην αίθουσα του περιφερειακού συμβουλίου.

Για το θέμα της λειτουργίας των Σχολικών μονάδων δήλωσε ότι τα 20 κρούσματα που είχαν εντοπιστεί από την 1η Οκτωβρίου δεν σχετίζονται με ενδοσκοπική συρροή, εξήγησε ότι «τα σχολεία θα συνεχίσουν να λειτουργούν κανονικά» και ότι «εάν παρουσιαστεί ενδοσχολική συρροή θα κάνουμε το αυτονόητο».

Απαντώντας εμμέσως στην επιστολή των τεσσάρων δημάρχων της ΠΕ Κοζάνης που ζητούσαν την εκ περιτροπής λειτουργίας των σχολικών μονάδων η την διδασκαλία μέσω τηλεδιάσκεψης ο Νίκος Χαρδαλιάς τόνισε ότι «υπάρχουν και διαφορετικές απόψεις για το θέμα της λειτουργίας των σχολείων αλλά όμως υπάρχουν και οι απόψεις των επιδημιολόγων τις οποίες λαμβάνουμε υπόψη». Πάντως επεσήμανε ότι στα σχολεία τα παιδιά είναι πιο εύκολο να εφαρμόζουν τα μέτρα προφύλαξης από το να βρίσκονται στις πλατείες η σε άλλους χώρους.

Πηγή: ethnos.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr