search-button
cross-out

Κρήτη: Αδέσποτη σφαίρα έπεσε σε γήπεδο ενώ έπαιζαν 20 άτομα

H σφαίρα - όπως όλα δείχνουν - προήλθε από άσκοπους πυροβολισμούς στην διάρκεια κοινωνικής εκδήλωσης
Κρήτη: Αδέσποτη σφαίρα έπεσε σε γήπεδο ενώ έπαιζαν 20 άτομα

Την τύχη με το μέρος τους είχαν τουλάχιστον 20 άτομα που βρίσκονταν σε χώρο άθλησης στην περιοχή Κορώνη Μαγαρά, στο Ηράκλειο, όπου μια “αδέσποτη” σφαίρα προσγειώθηκε σε γήπεδο που είναι σε εξέλιξη τουρνουά πάντελ!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η σφαίρα – όπως όλα δείχνουν – προήλθε από άσκοπους πυροβολισμούς στην διάρκεια κοινωνικής εκδήλωσης!

Έκπληκτοι όσοι βρίσκονταν στο γήπεδο αντίκρυσαν τη σφαίρα που βλέπετε στη φωτογραφία πεσμένη στο χορτάρι και είναι ευχής έργον ότι δεν υπήρξαν τραυματισμοί!
Για το περιστατικό ενημερώθηκε ήδη η αστυνομία, και στο χώρο μεταβαίνει κλιμάκιο της Ασφάλειας Ηρακλείου προκειμένου να ερευνηθεί η προέλευση της σφαίρας.

γήπεδο πάντελ Εικόνα από τον χώρο άθλησης όπου βρέθηκε η σφαίρα!

“Δεν βάζουν μυαλό”

Αξίζει να σημειωθεί ότι τις τελευταίες ημέρες στην Κρήτη είχαμε δύο τραυματισμούς – ευτυχώς όχι σοβαρούς – από άσκοπους πυροβολισμούς, μια τουρίστριας από την Ελβετία σε ταβέρνα στον Αποκόρωνα Χανίων και ενός  ηλικιωμένου άνδρα  στη διάρκεια γαμήλιου γλεντιού σε χωριό του Δήμου Πλατανιά.
Μάλιστα στην περίπτωση του ηλικιωμένου, λίγες ώρες αργότερα αστυνομικοί του ΑΤ Πλατανιά με την παρουσία εισαγγελέα πήγαν στο σπίτι του γαμπρού, όπου και, τον συνέλαβαν με την κατηγορία της υπόθαλψης εγκληματία, καθώς δεν κατονόμασε τον υπεύθυνο, ή τους υπεύθυνους για τους άσκοπους πυροβολισμούς.

Σύλληψη γαμπρού και του πατέρα του είχαμε όμως τις τελευταίες ώρες και σε μεγάλο οικισμό του Δήμου Μαλεβιζίου, με αφορμή τους άσκοπους πυροβολισμούς που “έπεσαν” στη διάρκεια γάμου. Αστυνομικοί από το Α.Τ. Αγίου Μύρωνα,  που πήγαν στην περιοχή, βρήκαν κάλυκες και συνέλαβαν τον γαμπρό και τον πατέρα του καθώς αρνήθηκαν να κατονομάσουν αυτούς που πυροβολούσαν.

Κάποιοι φαίνεται ότι δεν βάζουν μυαλό και συνεχίζουν το παράλογο έθιμο των άσκοπων πυροβολισμών στη διάρκεια κοινωνικών εκδηλώσεων, χωρίς να υπολογίζουν τις επιπτώσεις ή να φοβούνται τιμωρία, παρά το γεγονός ότι οι έρευνες των αρχών είναι συνεχείς.

cretalive.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr