search-button
cross-out

Κρήτη | Ένοχος ο προπονητής Tae Kwon Do που κατηγορείται για ασέλγεια σε μαθητές του – H ποινή που του επιβλήθηκε

Ένοχος κρίθηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου ο 47χρονος προπονητής πολεμικών τεχνών που φέρεται να εμπλέκεται σε υπόθεση ασέλγειας σε βάρος ανήλικων μαθητών του, στο Λασίθι.
Κρήτη | Ένοχος ο προπονητής Tae Kwon Do που κατηγορείται για ασέλγεια σε μαθητές του – H ποινή που του επιβλήθηκε

Στον καταδικασθέντα επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 12 ετών και 4 μηνών. Λίγο νωρίτερα, η Έδρα, του είχε αναγνωρίσει, κατά πλειοψηφία, το ελαφρυντικό της μεταγενέστερης καλής συμπεριφοράς.

Επισημαίνεται ότι δεν δόθηκε αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση του 47χρονου. Ως εκ τούτου, θα συνεχίσει να βρίσκεται στη φυλακή.

Ο 47χρονος κηρύχθηκε ένοχος για κακούργημα μόνο αναφορικά με μια από τις 8 περιπτώσεις (πρόκειται για μια κοπέλα, ανήλικη κατά τον χρόνο τέλεσης της αποδιδόμενης πράξης) που του είχαν αποδοθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αναφορικά με τις υπόλοιπες 7 περιπτώσεις (όλα αγόρια), κρίθηκε ένοχος σε βαθμό πλημμελήματος.

Νωρίτερα χθες, ο 47χρονος απολογήθηκε υποστηρίζοντας ότι είναι απόλυτα αθώος κι ότι ταλαιπωρείται όλο το προηγούμενο διάστημα εξαιτίας σκευωρίας που του έστησαν ανταγωνιστές του.

Μετά την απολογία του κατηγορούμενου, έλαβε χώρα η αγόρευση της εισαγγελέως της Έδρας η οποία πρότεινε να κηρυχθεί ένοχος ο 47χρονος για κακούργημα για τις 4 από τις 8 περιπτώσεις που του είχαν αποδοθεί.

neakriti.gr 

Αφήστ

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr