search-button
cross-out

Κρήτη | Έβριζε και κλοτσούσε την πόρτα της συντρόφου του – Συνελήφθη την ώρα που προσπαθούσε να τη χτυπήσει

Νέο επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας στο Ηράκλειο με πρωταγωνιστή έναν 42χρονο και την 35χρονη πρώην σύντροφό του.
Κρήτη | Έβριζε και κλοτσούσε την πόρτα της συντρόφου του – Συνελήφθη την ώρα που προσπαθούσε να τη χτυπήσει

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για ζευγάρι με καταγωγή από την Αλβανία που βρίσκεται σε διάσταση, ενώ στον άνδρα είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι ώστε να μην πλησιάζει την πρώην του σύντροφο.

Χθες το πρωί, ο 42χρονος μετέβη στην οικία της 35χρονης και την απειλούσε και την εξύβριζε, ενώ φώναζε έξω από το σπίτι και κλοτσούσε την πόρτα. Στη συνέχεια έφυγε από το σημείο, ωστόσο επέστρεψε το βράδυ της Τρίτης, μαινόμενος, και με απειλές και βρισιές φώναζε στη γυναίκα να βγει έξω από το σπίτι. Η τελευταία όμως είχε βγει έξω και εκείνη την ώρα προσέγγιζε την οικία της. Πλησιάζοντας εκείνη, ο 42χρονος προσπάθησε να τη χτυπήσει. Άμεσα κλήθηκε η Αστυνομία, και άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ συνέλαβαν τον άνδρα και τον οδήγησαν στο τμήμα.

Για τον 42χρονο σχηματίστηκε δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία και αναμένεται να περάσει από αυτόφωρο σήμερα καθώς δεν τήρησε τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί.

neakriti.gr 

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr