search-button
cross-out

Κρήτη: Ισπανός τουρίστας ακρωτηριάστηκε στο Φαράγγι της Σαμαριάς – Αποκολλήθηκε βράχος μετά τον σεισμό των 4,9 ριχτερ

Σηκώθηκαν ελικόπτερα για την διάσωση
Κρήτη: Ισπανός τουρίστας ακρωτηριάστηκε στο Φαράγγι της Σαμαριάς – Αποκολλήθηκε βράχος μετά τον σεισμό των 4,9 ριχτερ

Eπιχείρηση διάσωσης ενός άνδρα, ο οποίος τραυματίστηκε κατά τον περίπατό του στο Φαράγγι της Σαμαριάς πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο σημείο αποκολλήθηκε μέρος βράχου μετά τον σεισμό που σημειώθηκε στα Χανιά με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του άνδρα.

Στην επιχείρηση διάσωσης συμμετείχαν πυροσβέστες από το κλιμάκιο της Π.Υ. Ανώπολης, την Π.Υ. Βρυσών και η ΕΜΑΚ ενώ είχε σηκωθεί ήδη ένα ελικόπτερο για την παραλαβή του ατόμου και ένα σούπερ πούμα από την Αθήνα.

Τις συντονισμένες ενέργειες των διασωστών στο τελευταίο τμήμα της διαδρομής τους προς το ελικόπτερο που μετέφερε στη συνέχεια τον τραυματισμένο τουρίστα στο νοσοκομείο Χανίων, δείχνει βίντεο από το σημείο.

Στο βίντεο φαίνεται πώς οι διασώστες διανύουν τα τελευταία μέτρα, κρατώντας το φορείο με τον τραυματία και το ανεβάζουν στο ελικόπτερο.

Ο περιπατητής τραυματίστηκε την ώρα του σεισμού την Κυριακή και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Χανίων σε σοβαρή κατάσταση.

zarpanews.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr