search-button
cross-out

Κρήτη: Νικητής ο 8χρονος μετά την επίθεση από κριάρι- Βγήκε από τη ΜΕΘ

Κρήτη: Καλά νέα για την υγεία του 8χρονου παιδιού το οποίο δέχθηκε επίθεση από κριάρι την περασμένη εβδομάδα
Κρήτη: Νικητής ο 8χρονος μετά την επίθεση από κριάρι- Βγήκε από τη ΜΕΘ

Ευχάριστα είναι τα νέα για την υγεία του 8χρονου παιδιού το οποίο είχε δεχθεί επίθεση από κριάρι την περασμένη εβδομάδα.

Όπως αναφέρει το cretapost.gr, ο 8χρονος μετά από πέντε ημέρες νοσηλείας εξήλθε από την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του ΠΑΓΝΗ και πλέον νοσηλεύεται στην Παιδιατρική κλινική με την κατάσταση της υγείας του να είναι εμφανώς καλύτερη και συνεχώς βελτιούμενη.

Γιατροί και νοσηλευτές έδωσαν τη δική τους «μάχη» και κατάφεραν να σώσουν το μικρό παιδί που έφερε σοβαρά τραύματα στο σώμα και το λαιμό του.

Σημειώνεται ότι ο 8χρονος Γιωργάκης υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία η οποία βγήκε εντελώς καθαρή ενώ σύντομα αναμένεται να λάβει και εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία

Υπενθυμίζεται ότι όλα συνέβησαν το απόγευμα της Τετάρτης (26/10) στο χωριό Μαρδάτι του Αγίου Νικολάου όταν το μικρό παιδάκι δέχθηκε άγρια επίθεση από κριάρι.

Μάλιστα το ζώο επιτέθηκε χτυπώντας τον 8χρονο σε όλο του το σώμα ενώ τον τραυμάτισε σοβαρά και στον λαιμό.

Το άτυχο παιδί την ώρα της επίθεσης λιποθύμησε με άτομα που βρίσκονταν στο χώρο να ειδοποιούν το ΕΚΑΒ.

Οι διασώστες έσπευσαν στο σημείο και αφού του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες τον μετέφεραν στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου.

Οι γιατροί αφού σταθεροποίησαν την κατάσταση της υγείας του έκριναν την άμεση μεταφορά του στο ΠΑΓΝΗ όπου και εξακολουθεί να νοσηλεύεται.

Πηγή: newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr