search-button
cross-out

Κρήτη: Ο ιερέας μπέρδεψε την κουμπάρα για… νύφη – Πώς περιγράφει το ζευγάρι την εμπειρία

Ο παπάς αν και ήταν σε σύνταξη, ήρθε για να παντρέψει το ζευγάρι και είναι παππούς της κουμπάρας
Κρήτη: Ο ιερέας μπέρδεψε την κουμπάρα για… νύφη – Πώς περιγράφει το ζευγάρι την εμπειρία

Μια αμήχανη και αστεία στιγμή είχαν η Λίτσα Σηφάκη με τον σύζυγο της, Νάσο Μαργώνη, όταν κατά τη διάρκεια του γάμου τους, ο ιερέας μπέρδεψε την κουμπάρα για… νύφη.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Σεπτέμβρη στη Μεσαρά της Κρήτης και μίλησαν για το απρόοπτο αυτό περιστατικό που τους συνέβη στο «MEGA».

Η Λίτσα Σηφάκη και ο Νάσος Μαργώνης έχουν και ένα μωρό- κοριτσάκι, ενώ η κουμπάρα είναι φίλη της νύφης. Μετά τον γάμο, ακολούθησε βάφτιση αλλά η νονά ήταν μια άλλη κοπέλα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο παπάς ήταν και παππούς της κουμπάρας.

Το ζευγάρι περιέγραψε την αμήχανη αυτή στιγμή:

«Ήταν λίγο σοκαριστικό αλλά ήταν λίγα δευτερόλεπτα δεν το καταλάβαμε. Είχε πλάκα όμως. Δεν έβλεπε ο ιερέας είχε και τον ήλιο μπροστά του. οι σχέσεις μας με την κουμπάρα είναι τέλειες. Το πήραμε στην πλάκα και μετά το λέγαμε και γελούσαμε. Είναι φίλη μου από μικρή. Η κουμπάρα μας είναι ελεύθερη. Κάναμε και τη βάφτιση του παιδιού μας μετά. Είναι 9,5 μηνών η κόρη μας. Δεν την βάφτισε η κουμπάρα που μας πάντρεψε, άλλη κοπέλα ήταν η νονά», είπε αρχικά η Λίτσα Σηφάκη.

«Ο παπάς αυτός είναι σε σύνταξη, ήρθε για εμάς, και είναι παππούς της κουμπάρας!», συμπλήρωσε.

newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr