search-button
cross-out

Κρήτη: Παλεύει για τη ζωή του 17χρονος που ενεπλάκη σε τροχαίο

Σε κατάσταση σοκ οι συμμαθητές του
Κρήτη: Παλεύει για τη ζωή του 17χρονος που ενεπλάκη σε τροχαίο

Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Βενιζέλειου νοσοκομείου νοσηλεύεται ο 17χρονος συνοδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου που ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο, τα ξημερώματα, στην παραλιακή του Ηρακλείου.

Ο 17χρονος έχει υποστεί βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση, με τους γιατρούς και τους νοσηλευτές να καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες, ωστόσο έκδηλος είναι ο προβληματισμός για την εξέλιξη της υπόθεσης.

Η είδηση έπεσε σαν «κεραυνός» στο Λύκειο Γαζίου όπου φοιτά ο νεαρός τραυματίας.

Άριστος μαθητής, εξαιρετικό παιδί και ο πρώτος χορευτής, όπως λένε στο σχολείο όπου φοιτά.

Η μαθητική κοινότητα του ΓΕΛ Γαζίου είναι ανάστατη με τους καθηγητές και συμμαθητές να μην μπορούν να πιστέψουν ότι ο 18χρονος δίνει μάχη για τη ζωή του στη ΜΕΘ του Βενιζελειου νοσοκομείου.

Σε κατάσταση σοκ οι συμμαθητές του αποφάσισαν να μεταβούν στο νοσοκομείο. Αν και γνωρίζουν ότι δεν μπορούν να τον δουν εκείνοι θα βρίσκονται εκεί.

Με απόφαση διευθυντή και συλλόγου τα παιδιά σχόλασαν νωρίτερα καθώς το κλίμα ήταν συγκινησιακά φορτισμένο.

Πως συνέβη το τροχαίο

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν στις 2 τα ξημερώματα όταν στην λεωφόρο Σοφοκλή Βενιζέλου – λίγο μετά τον Καράβολα – ένα όχημα ξέφυγε της πορείας του και καρφώθηκε σε κολώνα φωτισμού.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα ο συνοδηγός να εγκλωβιστεί στα συντρίμμια και να χρειαστεί η επέμβαση της πυροσβεστικής.

Στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες που απεγκλώβισαν τον άτυχο άνδρα ενώ στη συνέχεια ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε και τον οδηγό και τον συνοδηγό στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νεαρός συνοδηγός φέρει σοβαρά τραύματα.

cretalive.gr

cretapost.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr