search-button
cross-out

Κρήτη: Προφυλακίστηκε ο 17χρονος που προσπάθησε να πνίξει την αδερφή του

Ασκήθηκαν κακουργηματικές διώξεις σε βάρος του - «Το έχει ξανακάνει και στο παρελθόν», σύμφωνα με τη μητέρα του
Κρήτη: Προφυλακίστηκε ο 17χρονος που προσπάθησε να πνίξει την αδερφή του

ο δρόμο για τη φυλακή πήρε ο 17χρονος από την Κρήτη που επιχείρησε νωρίς το πρωί της Δευτέρας (19/9) να πνίξει την αδερφή του με τα ίδια του τα χέρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, o ανήλικος νεαρός οδηγήθηκε νωρίς σήμερα το μεσημέρι στο γραφείο του Εισαγγελέα Ηρακλείου ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή βία σε βαθμό κακουργήματος. Μετά και την απολογία του στον Ανακριτή Ηρακλείου αποφασίστηκε η προφυλάκιση του.

Το χρονικό

Η καταγγελία έγινε από τη μητέρα των παιδιών στην οποία τηλεφώνησε έντρομη η 18χρονη κόρη της λέγοντας πως ο 17χρονος αδερφός της επιχείρησε να την πνίξει.

Ο 17χρονος επιτέθηκε στην 18χρονη αδερφή του και πέρασε τα χέρια του στο λαιμό της προσπαθώντας να βάλει τέλος στη ζωή της. Η νεαρή αντιστάθηκε και κατάφερε να ξεφύγει από τη μανία του αδερφού της και να καλέσει στο τηλέφωνο τη μητέρα της όπου της διηγήθηκε αναλυτικά το περιστατικό.

Έντρομη η μητέρα κάλεσε την Αστυνομία και προέβη σε καταγγελία εναντίον του γιου της. Μάλιστα η μητέρα φέρεται να κατέθεσε ότι ο 17χρονος έχει ασκήσει και στο παρελθόν ανάλογη βία τόσο προς την ίδια όσο και προς το μικρότερο παιδί της αλλά και την 18χρονη. Ωστόσο είναι η πρώτη φορά που γίνεται επίσημη καταγγελία στις Αρχές σε βάρος του 17χρονου.

Η Αστυνομία μετέβη στο σπίτι της οικογένειας όπου προχώρησε στη σύλληψη του 17χρονου με την κατηγορία της κακουργηματικής μορφής ενδοοικογενειακής βίας.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr