search-button
cross-out

Κρήτη-Συγκινεί η ιστορία του 13χρονου κοριτσιού που έφυγε από το σπίτι για να γλιτώσει

Στην παιδιατρική κλινική του Βενιζελείου εξακολουθεί να φιλοξενείται το 13χρονο κορίτσι, παιδί 8μελούς οικογένειας, το οποίο έφυγε από το σπίτι του για να γλιτώσει από τον κακοποιητικό πατέρα του, τις φωνές, την εξαθλίωση και την επαιτεία.
Κρήτη-Συγκινεί η ιστορία του 13χρονου κοριτσιού που έφυγε από το σπίτι για να γλιτώσει

Περιπλανιόταν για δύο ημέρες στο κρύο, χωρίς φαγητό. Κοιμήθηκε, όπως είπε, σε ένα σπασμένο αυτοκίνητο μέχρι που αποφάσισε να ζητήσει τη βοήθεια και την προστασία της ΕΛ.ΑΣ.

Αστυνομικοί συνέλαβαν τον 42χρονο πατέρα για έκθεση, ο οποίος είχε παραπεμφθεί να δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου.

Την Παρασκευή η υπόθεση πήρε νέα αναβολή για τις 14 Νοεμβρίου του 2024.

Ωστόσο η διερεύνηση της συνολικά θα συνεχιστεί και σε άλλα επίπεδα. Όπως αναφέρει το cretalive.gr, ήδη έχει δοθεί παραγγελία για τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας από τις αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Και μπορεί το κοριτσάκι να έχει βρει προσωρινά «καταφύγιο» στην Παιδιατρική κλινική του Βενιζελείου, όμως στην οικογένεια υπάρχουν και άλλα ανήλικα παιδιά, ακόμα και μικρότερα.

Τα όσα περιέγραψε το κοριτσάκι στους αστυνομικούς, για τις συνθήκες διαβίωσης, σφίγγουν το στομάχι.

zarpanews.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr