search-button
cross-out

Κρήτη: Συγκλονισμένοι από τη νέα οικογενειακή τραγωδία – Πέθανε μετά την κηδεία της γυναίκας του

Ο κορονοϊός «σπέρνει» οικογενειακά δράματα και στην Κρήτη. Ζευγάρι που νόσησε πέθανε με διαφορά λίγων ωρών. Τραγικές φιγούρες τα παιδιά τους…
Κρήτη: Συγκλονισμένοι από τη νέα οικογενειακή τραγωδία – Πέθανε μετά την κηδεία της γυναίκας του

Οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε τις προηγούμενες ημέρες στο Ηράκλειο όταν ένα ζευγάρι «έφυγε» από κορονοϊό με διαφορά μόλις λίγων ωρών. Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν το βράδυ της περασμένης Τετάρτης (15-12-2021) όταν μία 68χρονη παρουσιάζει σοβαρές επιπλοκές από τον κορονοϊό και χάνει τη μάχη βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της.

Το μεσημέρι της Πέμπτης πραγματοποιείται η κηδεία της άτυχης γυναίκας χωρίς την παρουσία του 72χρονου συζύγου της καθώς και ο ίδιος νοσούσε από τον ιό. Ο 72χρονος λίγη ώρα μετά την κηδεία «παραδίδεται» και αυτός αφήνοντας την τελευταία του πνοή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι δύο ήταν ανεμβολίαστοι ωστόσο η μάχη που έδωσαν – αν και άνιση – ήταν γενναία. Τραγικές φιγούρες τα παιδιά του ζευγαριού που μέσα σε λίγες ώρες έχασαν τη μητέρα και τον πατέρα τους.

Πέθανε και 74χρονος ιερέας
Πρόκειται για έναν 74χρονο ιερέα που άφησε την τελευταία του πνοή εξαιτίας επιπλοκών του ιού. Ο άτυχος άνδρας έδινε μία άνιση μάχη εδώ και 14 ημέρες περίπου ωστόσο η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε ραγδαία με αποτέλεσμα σήμερα το πρωί να καταλήξει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Χανίων.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, ο ιερέας ήταν ανεμβολίαστος. Αξίζει να σημειωθεί πως στο νοσοκομείο Χανίων εξακολουθούν να νοσηλεύονται δύο παιδιά με κορoνοϊό στην παιδιατρική ενώ στις κλινικές covid βρίσκονται 28 άτομα και 4 διασωληνωμένοι στη ΜΕΘ.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr