search-button
cross-out

Κρήτη: Τελευταίο αντίο στον 19χρονο Μάριο-Εν αναμονή απαντήσεων για τον θάνατό του από την ιατροδικαστική εξέταση

Η τελευταία πράξη του δράματος σήμερα Τετάρτη 12 Μαρτίου για τον 19χρονο Μάριο, που το πρωί της Δευτέρας, άφησε την τελευταία του πνοή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Χανίων, μετά από χτύπημα που είχε στο κεφάλι κατά τη διάρκεια προπόνησης σε πολεμικές τέχνες.
Κρήτη: Τελευταίο αντίο στον 19χρονο Μάριο-Εν αναμονή απαντήσεων για τον θάνατό του από την ιατροδικαστική εξέταση

Η οικογένειά του, συγγενείς και φίλοι θα τον αποχαιρετήσουν σήμερα στις 11:00 το πρωί. Η κηδεία του θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίας Αικατερίνης στη Νέα Χώρα και θα ταφεί στο Κοιμητήριο του Ιερού Ναού Αγίου Λουκά.

Υπενθυμίζεται, ότι ο άτυχος νέος είχε υποβληθεί σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το αιμάτωμα που είχε δημιουργηθεί στο κρανίο.

Για να διαπιστωθεί η ακριβής αιτία θανάτου, παραγγέλθηκε νεκροψία-νεκροτομή στη σορό του 19χρονου.

Για τη συγκεκριμένη υπόθεση έχει σχηματιστεί δικογραφία και οι Αστυνομικοί συλλέγουν καταθέσεις. προκειμένου να εξακριβωθούν οι συνθήκες του θανάσιμου τραυματισμού του. «Φως» θα ρίξουν και τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

creta24.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

News

Latest

zinapost.gr