search-button
cross-out

Κρήτη: Τραγωδία στην… άσφαλτο- Άφησε την τελευταία της πνοή η 50χρονη Νεκταρία

Το μηχανάκι που οδηγούσε συγκρούστηκε με διερχόμενο Ι.Χ.- Σήμερα το τελευταίο αντίο
Κρήτη: Τραγωδία στην… άσφαλτο- Άφησε την τελευταία της πνοή η 50χρονη Νεκταρία

Με… αίμα βάφτηκε η άσφαλτος της Κρήτης καθώς σημειώθηκε τροχαίο δυστύχημα με θύμα μια γυναίκα

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν σήμερα το μεσημέρι όταν μια γυναίκα ηλικίας περίπου 50 χρονών που οδηγούσε ένα μηχανάκι, στην εθνική οδό πάνω από την Χερσόνησο, λίγο πριν το βενζινάδικο, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες συγκρούεται με ΙΧ.

Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση με διερχόμενους οδηγούς να ειδοποιούν τις αρχές. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε στην περιοχή του ατυχήματος ωστόσο οι διασώστες δεν μπορούσαν να προσφέρουν καμία βοήθεια στην άτυχη γυναίκα η οποία είχε ήδη αφήσει την τελευταία της πνοή.

Πρόκειται για τη Νεκταρία Χαλκιαδάκη – Παπαχρονάκη, η οποία εργαζόταν σε ξενοδοχείο της περιοχής, καταγόταν από το δήμο Θερμού στο Οροπέδιο και ήταν μητέρα και γιαγιά. Το σώμα της άτυχης γυναίκας από τη σφοδρή σύγκρουση εκσφενδονίστηκε πολλά μέτρα.

Οι συγγενείς και οι φίλοι της Νεκταρίας Χαλκιαδάκη-Παπαχρονάκη δεν μπορούν να πιστέψουν ότι δεν βρίσκεται στην ζωή και πως δεν θα ξαναδούν το υπέροχο χαμόγελό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η κηδεία της αναμένεται να πραγματοποιηθεί σήμερα στις 3 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη στο Καμινάκι Οροπεδίου Λασιθίου.

Γ. Λιονάκης: «Αυτή η ευθεία πάνω από την Χερσόνησο έχει πληρωθεί πολύ ακριβά»

Ο Πρόεδρος του ΕΣΥΠΡΟΤΑ, Γιάννης Λιονάκης με ανάρτησή του χθες στην προσωπική του σελίδα στο facebook τονίζει ότι «αυτή η ευθεία πάνω από τη Χερσόνησο έχει πληρωθεί πολύ ακριβά καθώς η 51χρονη ήταν το πέμπτο θύμα στο συγκεκριμένη ευθεία.

Αναλυτικά η ανάρτηση

Συλλυπητήρια στην οικογένεια της θανούσας. Ήταν το πέμπτο θύμα στην συγκεκριμένη ευθεία. Ούτε η διπλή διαχωριστική φαίνεται  πως δε σώζει.Αλλά ένα άλλο όριο ταχύτητας και μια κάμερα ίσως θα βοηθούσε περισσότερο από την κάμερα της Πρασσάς ας πούμε!Προσέχετε εδώ,μην τρέχετε,μην προσπερνάτε.Και επιτέλους όπου έχει πρατήριο στην εθνική,ας πάρουμε μέτρα αποτροπής της οποιασδήποτε αναστροφής!

cretapost.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr