Κρήτη: Βγήκαν μαχαίρια σε καβγά με συμπεθέρες μετά τον χωρισμό των παιδιών τους

Άναψαν τα αίματα και φούντωσε ο καβγάς!

Άγριο επεισόδιο σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης 22 Αυγούστου στο Ηράκλειο της Κρήτης ανάμεσα σε δύο συμπεθέρες με τη μία από τις δύο να τραυματίζεται. Αφορμή για τη διχογνωμία στήθηκε ο χωρισμός των παιδιών τους.

Πρόκειται για δύο γυναίκες 37 και 55 ετών,  βουλγαρικής καταγωγής οι οποίες τσακώθηκαν άγρια καθώς η μία γυναίκα θεωρούσε η συμπεθέρα της διέδιδε πως εκείνη ευθύνεται για τον χωρισμό των παιδιών και πήγε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση με τα αίματα να ανάβουν και τον καβγά να φουντώνει.

Πώς έγινε ο καβγάς

Όλα ξεκίνησαν σύμφωνα με το ekriti.gr όταν η 55χρονη συνοδευόμενη από τον σύντροφό της, μετέβη οργισμένη στο σπίτι της 37χρονης.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε στις αστυνομικές Αρχές η 37χρονη και οι δύο άρχισαν να την απειλούν και να τη βρίζουν, μάλιστα κάποια στιγμή η 55χρονη άρπαξε ένα μαχαίρι και η 37χρονη, στην προσπάθειά της να ξεφύγει, τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι.

Μετά το συμβάν το ζευγάρι εξαφανίστηκε και η 37χρονη υπέβαλε μήνυση εναντίον τους, ενώ όπως είπε στους αστυνομικούς, πιθανολογεί ότι ο λόγος για τον οποίο δέχθηκε την επίθεση από την 55χρονη, ήταν γιατί τη θεωρούσε υπεύθυνη για τον χωρισμό των παιδιών τους.

ekriti.gr