search-button
cross-out

Ξεσπά η μητέρα της Αναστάζια για την δολοφονία της κόρης της: «Για μένα η Αναστάζια ζει»

Στέλνει μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση.
Ξεσπά η μητέρα της Αναστάζια για την δολοφονία της κόρης της: «Για μένα η Αναστάζια ζει»

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με τη δολοφονία της Αναστάζια στην Κω, με τον 32χρονο να κατηγορείται πλέον και για τον βιασμό της 27χρονης.

Η μητέρα της Αναστάζια, μιλώντας στο MEGA, ξεσπά για τη διερεύνηση της δολοφονίας του παιδιού της και στέλνει μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση.

«Για μένα, η Αναστάζια ζει. Έχω την εντύπωση ότι κάπου έχει πάει ταξίδι, επειδή ταξίδευε πολύ και φαντάζομαι ότι είναι κάπου σε ταξίδι, ότι είναι κάπου στην Ελλάδα και απλώς δεν έχουμε τηλεφωνική επαφή και δεν πιστεύω ότι δε ζει. Δεν μπορώ να το πιστέψω και νομίζω ότι δεν είναι αυτή που βρήκαν», αναφέρει χαρακτηριστικά η μητέρα της Αναστάζια που δολοφονήθηκε στην Κω.

Η ίδια μάλιστα συμπληρώνει: «Αισθάνομαι ότι ζει και δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω τον θάνατό της. Ήταν πάρα πολύ καλό κορίτσι, η αγαπημένη μου κόρη και είχαμε πολύ καλές σχέσεις. Για μένα η Αναστάζια ζει και απλώς είναι σε ταξίδι. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αφορά την κόρη μου όλο αυτό».

«Δεν το έκανε μόνος του»

Παρά το γεγονός ότι όλα δείχνουν ότι ο 32χρονος έδρασε μόνος του, η μητέρα της Αναστάζια επιμένει ότι υπάρχει συνεργός στη δολοφονία του παιδιού της. Γι’ αυτό και επιμένει: «Εγώ δεν θεωρώ απλώς, είμαι πεπεισμένη ότι δεν το έκανε μόνος του. Σίγουρα είχε συνεργούς. Σκότωσαν το παιδί μου με φρικιαστικό τρόπο, δεν έχω λόγια».

«Δεν έχω λόγια. Δεν ξέρω, είτε ισόβια, είτε θανατική ποινή είναι λίγο γιατί αυτός πρέπει να περάσει αυτό που πέρασε η κόρη μου», συμπληρώνει η μητέρα της Αναστάζια.

Αναφερόμενη στην εξέλιξη της υπόθεσης δολοφονίας της κόρης της, λέει: «Δεν σκέφτομαι πού θα δικαστεί αυτός. Δεν ξέρω τι ποινή θα του επιβληθεί. Λέγοντας την αλήθεια είμαι πεπεισμένη ότι δεν ήταν μόνος του. Σίγουρα έχει συνεργούς οι οποίοι ήταν μπλεγμένοι και αυτοί και να το πω καλά για να μεταφραστεί σωστά, σίγουρα τον βοηθούσαν».

«Η ΕΛ.ΑΣ δεν έκανε καλά τη δουλειά της»

Η μητέρα της Αναστάζια είναι πεπεισμένη πως χάθηκε χρόνος. Αν, όπως λέει, στο LIVE NEWS οι αστυνομικοί έτρεχαν εκείνη τη νύχτα, όταν ειδοποιήθηκαν από τον σύντροφο της 27χρονης, το παιδί της πιθανότατα σήμερα να ζούσε.

«Θεωρώ ότι δε θα υπάρχει αυτό το συμβάν αν η αστυνομία αντιδρούσε άμεσα. Ίσως υπάρχει μια διαδικασία που λέει ότι πρέπει να περιμένουν 24 ή 48 ώρες αλλά σε περίπτωση που κάποιος επιμένει ότι έχει συμβεί κάτι κακό, απλώς οι Αρχές πρέπει να το ερευνήσουν».

Σε συνεχή επικοινωνία με τους δύο δικηγόρους που την εκπροσωπούν περιμένει τις επίσημες απαντήσεις για τη δολοφονία της κόρης της.

«Το πτώμα της κόρης μου θα μεταφερθεί στην Πολωνία σε φέρετρο, αλλά πριν τη δω, δεν έχει δικαίωμα κανείς να κάνει κάτι με τη σορό. Να την κλείσει σε ένα μεταλλικό φέρετρο, να την κάψει, τίποτα».

Κάθε μέρα για εκείνη από τη νύχτα της περασμένης Κυριακής είναι το ίδιο βασανιστική. Μια μάνα που έχασε το σπλάχνο της σε μια υπόθεση που έγινε θρίλερ. Μια γυναίκα που προσπαθεί μάταια μέχρι σήμερα να σταθεί στα πόδια της και να αντλήσει από κάπου δύναμη στις πιο τραγικές στιγμές της ζωής της.

newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr