search-button
cross-out

Ξεσπά η μητέρα της Έμμας που σκοτώθηκε στη Θεσσαλονίκη: «Η συνοδηγός κυκλοφορούσε με ύφος “με κουράσατε”»

«Έχουν αλλοιωθεί στοιχεία της δικογραφίας»
Ξεσπά η μητέρα της Έμμας που σκοτώθηκε στη Θεσσαλονίκη: «Η συνοδηγός κυκλοφορούσε με ύφος “με κουράσατε”»

Την οργή της για τα όσα έγιναν κατά τη δίκη για τον θανάσιμο τραυματισμό και την εγκατάλειψη της κόρης της Έμμας μίλησε η μητέρα της το Σάββατο 2/12. «Οι μαρτυρίες ήταν για Όσκαρ» σημείωσε και τόνισε πως «η συνοδηγός κυκλοφορούσε με ύφος “με κουράσατε”».

Η μητέρα της Έμμας σε σύνδεσή της με την εκπομπή του Mega «Χαμογέλα και Πάλι!» εστίασε στην έκβαση της υπόθεσης και αναφέρθηκε στην ποινή κάθειρξης 16,5 ετώνπου  επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης στον 27χρονο οδηγό που παρέσυρε, τραυμάτισε θανάσιμα και εγκατέλειψε την 21χρονη πέρσι τον Νοέμβριο, στην Καμάρα, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

«Όλη της η στάση και το ύφος ήταν προκλητικό»

«Αυτές οι μαρτυρίες είναι για Όσκαρ. Φυσικά δεν έπεισαν, όσον αφορά τον οδηγό αλλά για τη συνοδηγό έχουν πείσει γιατί έχει απαλλαχτεί από κάθε κατηγορία. Υπάρχουν τόσα πολλά κενά και έχουν γίνει τόσα για να βγει αυτό το βούλευμα και εγώ προσωπικά δεν θα το αφήσω. Έχουν αλλοιωθεί στοιχεία της δικογραφίας.

Οφείλω να πω πως η συνοδηγός δεν έχει ζητήσει ένα συγγνώμη. Όλη της η στάση και το ύφος ήταν προκλητικό. Κυκλοφορούσε με ύφος “με κουράσατε”. Ο οδηγός είπε συγγνώμη για την εγκατάλειψη όχι για το τρακάρισμα γιατί λέει πως πετάχτηκε η Έμμα.

Η συνοδηγός είπε πως δεν γνώριζε τον οδηγό. Μετά αντί να πάει να πάρει τηλέφωνο τον πατέρα της να έρθει να την πάρει, αφού όπως είπε τον φοβόταν, πάει με έναν άγνωστο που φοβάται στο Σέιχ Σου και κάνει τρία τσιγάρα και μετά πάει με αυτόν τον άνθρωπο και διανυκτερεύει σε ξενοδοχείο;», είπε η Κέλλυ Ταμπάκη.

Σε σχέση με την απόφαση, η κ. Ταμπάκη ανέφερε πως η υπόθεση της Έμμας είναι η πρώτη υπόθεση που εκδικάζεται με τον νέο νόμο και γι’ αυτό η ποινή είναι τόσο μεγάλη.

«Δύο εβδομάδες πριν την εκδίκαση τη δική μας έγινε η εκδίκαση της υπόθεσης του Ολυμπιονίκη που λείχε παρασυρθεί στη Ποσειδώνος και εκδικάστηκε με τον προηγούμενο νόμο. Η ποινή του ήταν πλημμέλημα και ήταν 30 μήνες με αναστολή. Με τους γονείς του οδηγού δεν ξέρω πού είναι. Ο οδηγός ήταν παράνομος εδώ και έπρεπε να δίνει το παρών στην Τροχαία, αλλά δεν κάναμε τίποτα. Τον κρατούσαμε εδώ να μην μας φύγει. Δεν γνωρίζω πού είναι οι γονείς του και δεν με φορά κιόλας. Όσον αφορά την οικογένεια της συνοδηγού ήταν προκλητική όλη τους η στάση. Τι να πω» δήλωσε κλείνοντας η μητέρα της Έμμας.

news.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr