search-button
cross-out

Ξεσπά ο πατέρας του 3χρονου που πνίγηκε στην Τήνο: «Δεν ενημέρωσε κανείς την παιδίατρο πως είναι επείγον περιστατικό»

«Είχε ραντεβού σε άλλο θάλαμο, το ολοκλήρωσε και μετά ήρθε στο παιδί μου» λέει απαντώντας στον πρόεδρο του Κέντρου Υγείας
Ξεσπά ο πατέρας του 3χρονου που πνίγηκε στην Τήνο: «Δεν ενημέρωσε κανείς την παιδίατρο πως είναι επείγον περιστατικό»

Συγκλονίζει το ξέσπασμα του πατέρα του 3χρονου αγοριού, που έχασε τη ζωή του από πνιγμό, ενώ έτρωγε σταφύλι στην Τήνο, καθώς όπως ισχυρίζεται, εάν υπήρχε άμεση επέμβαση της παιδιάτρου του Κέντρου Υγείας, ίσως το παιδί του να ζούσε σήμερα.

Ο πρόεδρος του Κέντρου Υγείας Τήνου μιλώντας στην εκπομπή Live News και απαντώντας στις χθεσινές δηλώσεις του τραγικού πατέρα, περί υποστελέχωσης του Κέντρου Υγείας, είπε ότι οι γιατροί έπεσαν από την πρώτη στιγμή πάνω στο παιδί, ωστόσο αυτό έφτασε στο Κέντρο Υγείας δίχως να έχει τις αισθήσεις του. Απαντώντας ο πατέρας του άτυχου παιδιού ξεσπά, δηλώνοντας πως τίποτα από αυτά δεν ισχύει και πως κανείς δεν ειδοποίησε την παιδίατρο, ότι πρόκειται για επείγον περιστατικό.

Όπως είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή Live News «δεν είμαι καθόλου καλά, αλλά δεν μπορώ να ακούω ό,τι να ‘ναι. Ο πρόεδρος του Κέντρου Υγείας λέει, ότι το παιδί μου έφθασε στο κέντρο στις 9:02. Εγώ έχω βίντεο από κάμερες του μαγαζιού μου, που το παιδί μου είναι ζωντανό 9:01. Η αλήθεια είναι, πως όταν φθάσαμε στο Κέντρο Υγείας, όντως υπήρχε παιδίατρος, αλλά κανείς δεν ενημέρωσε, ότι ήταν επείγον! Το καταλαβαίνετε αυτό; Η παιδίατρος είχε ραντεβού σε άλλο θάλαμο, το ολοκλήρωσε και μετά ήρθε στο παιδί μου.

«Καλό θα ήταν να ζητήσουν μία συγγνώμη αντί να βγάζουν ανακοινώσεις. Δεν σέβονται τη μνήμη του παιδιού μου» δηλώνει ο τραγικός πατέρας.

news.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr