search-button
cross-out

Ξεσπά ο πατέρας του μοντέλου με την κοκαΐνη: Είναι αθώα, ποτέ δεν έχει μπλέξει με ναρκωτικά

"Είναι σοκαρισμένη για αυτό που της έχει τύχει", λέει ο πατέρας του μοντέλου με την κοκαϊνη.
Ξεσπά ο πατέρας του μοντέλου με την κοκαΐνη: Είναι αθώα, ποτέ δεν έχει μπλέξει με ναρκωτικά

“Η κόρη μου είναι αθώα”, υποστηρίζει ο πατέρας του 31χρονου μοντέλου που συνελήφθη και προφυλακίστηκε για διακίνηση ναρκωτικών.

“Είναι σοκαρισμένη για αυτό που της έχει τύχει. Το παιδί έχει καταλάβει ότι λείπει η μάνα του, το παιδί το έχουμε προφυλάξει, ώστε να μην καταλάβει το παραμικρό. Να λάμψει η αλήθεια θέλουμε, δεν θέλουμε να κρυφτεί κάτι. Μόνο την αλήθεια, δεν ζητάμε κάτι άλλο, να πολεμηθεί αυτό το ψέμα”, αναφέρει ο πατέρας του 31χρονου μοντέλου στον ΑΝΤ1.

“Μας προσέγγισαν γραφεία, εκπροσωπώντας τον άνδρα αυτόν, μας πρότειναν να δηλώσει η κόρη μου ότι είναι τοξικομανής για να αθωωθεί. Αν είναι δυνατόν! Η κόρη μου ασχολείτο πολλά χρόνια, από 4 ετών, με τον αθλητισμό. Ποτέ δεν έχει μπλέξει με ναρκωτικά”, σημειώνει ο πατέρας του νεαρού μοντέλου που υποστηρίζει πως “δεχόταν απειλές”.

Μάλιστα, ο δικηγόρος της, Αλέξης Κούγιας, κάνει λόγο για ένα σκοτεινό παρασκήνιο, εκφράζοντας πως “θα υποβάλω αίτημα, να γίνει τοξικολογική εξέταση στην κατηγορούμενη, για να αποδειχθεί ο ισχυρισμός της, ότι δεν έχει κάνει ποτέ χρήση ναρκωτικών”.

Πηγή:thetoc.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr